thanos75
Member
Εγώ πάλι Βαγγελάκη μου θα σου έλεγα: Το έτερον ήμισυ τί προτιμάει από τα τρία?

Εγώ πάλι Βαγγελάκη μου θα σου έλεγα: Το έτερον ήμισυ τί προτιμάει από τα τρία?
Όταν ήμουν το 2011 στη Σχοινούσα υπήρχε ένα υπέροχο εκδρομικό καραβάκι η Αιολία. Κάποιες ημέρες την εβδομάδα πήγαινε ημερήσια εκδρομή στην Κέρο!Για Κέρο πώς πάμε, ξέρει κανείς; Είδα και το ντοκιμαντέρ της Cosmote TV κι ενθουσιάστηκα.
Εγώ αποφασίζω, το έτερον δε θέλει να ξέρει καν πού θα πάμε "gia na einai ekplixos"Αν λέμε το ίδιο, που έπαιξε και στο National Geographic (έδειχνε πλάνα και από το Δασκαλιό, και από Κουφονήσια) εντυπωσιάστηκα και εγώ.
Τελικά, έχω μπερδευτεί. Καταλήξατε κάπου?
Επιτέλους δείξατε λίγη σοβαρότητα στην επιλογή.Νομίζω Αμοργό και Κουφονήσια, συν 1-2 μέρες σε κάτι τύπου
5 Αμοργό, 2 Κουφονήσι κι αν με ρωτάς που θα έβαζα τις άλλες δύο θα σου έλεγα τη Δονούσα.πάει για 4 Αμοργό, 3 Κουφονήσια, 2 σε κάποιο μικρότερο
Η Νάξος έχει αυτή τη στιγμή 4.000 μίλια και 19 ευρώ, τσάμπα, αυτή σκεφτόμαστε. Αν έχουμε έξτρα μέρες ίσως περάσουμε κανένα βράδυ.Επιτέλους δείξατε λίγη σοβαρότητα στην επιλογή.
Πέρα από τη πλάκα ότι καλύτερο.
5 Αμοργό, 2 Κουφονήσι κι αν με ρωτάς που θα έβαζα τις άλλες δύο θα σου έλεγα τη Δονούσα.
Εξαρτάται βασικά τι θέλετε. Η Δονούσα είναι πιο όμορφη από τα υπόλοιπα, τρομερές παραλίες, καλό σχετικά φαγητο. Η Σχοινούσα είναι μακράν η καλύτερη της «γειτονιάς» σε κουζίνα, αποτελώντας προορισμό και για πολλούς σκαφάτους και η Ηρακλειά η λιγότερο διάσημη αλλά πολύ αυθεντική.
Οι αποστάσεις είναι γελοίες. Αμοργός-Κουφονήσι 20 λεπτά με το γρήγορο. Αμοργός-Δονούσα ή Δονούσα-Κουφονήσι, μια ώρα με το expressskylopnichtisSkopelitis.
Αναχώρηση επιστροφή λογικά από Νάξο ε;
Ναι σε όλα, μη το σκέφτεστε.Η Νάξος έχει αυτή τη στιγμή 4.000 μίλια και 19 ευρώ, τσάμπα, αυτή σκεφτόμαστε. Αν έχουμε έξτρα μέρες ίσως περάσουμε κανένα βράδυ.