• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για μακρινό ταξίδι

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
(Θα με φαει ο Σαμιων)
Οχι πουλακι μου ..ασε τις κρουαζιερες θα ελεγα.Ενταξει θα δεις πολλα μερη μαζεμενα ..αλλα θα εισαι σχετικα περιορισμενος ...δε θα γνωρισεις καλα τα μερη που θα σε αφηνουν κλπ
Με τοσα λεφτα μπορεις να κανεις πολλα και οχι απλα μια κρουαζιερα σε Ιμπιζα -Μαγιορκα-Βαρκελωνη-Τυνησια κλπ
Αντε σου επιτρεπω μονο μια κρουαζιερα στην Καραιβικη:bleh::bleh::haha::haha:

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
(Θα με φαει ο Σαμιων)
Οχι πουλακι μου ..ασε τις κρουαζιερες θα ελεγα.Ενταξει θα δεις πολλα μερη μαζεμενα ..αλλα θα εισαι σχετικα περιορισμενος ...δε θα γνωρισεις καλα τα μερη που θα σε αφηνουν κλπ
Με τοσα λεφτα μπορεις να κανεις πολλα και οχι απλα μια κρουαζιερα σε Ιμπιζα -Μαγιορκα-Βαρκελωνη-Τυνησια κλπ
Αντε σου επιτρεπω μονο μια κρουαζιερα στην Καραιβικη:bleh::bleh::haha::haha:
Samion καποιος προδοτης κυκλοφορει αναμεσα μας....:haha:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
τεράστια τύχη(για να μην το πω αλλιώς),το ξέρω..με την οικογένεια θα πάω και σκεφτόμαστε για 10ημερη κρουαζιέρα...ή ευρώπη ή αμερική
Τώρα μας τα αλλάζεις όμως... στην αρχή μας είχες πει κέρδισα ταξίδι 5,000 ευρώ... ενώ τώρα φαίνεται ότι κερδίσατε ταξίδι 5,000 ευρώ... άρα πρέπει να περιοριστείς σε φθηνότερους προορισμούς ίσως και μόνο Ευρώπη αν πάτε πάνω από 2 άτομα στο ταξίδι.

giannis1996

Member
τα πράγματα είναι απλά...εγώ κέρδισα το ταξίδι αλλά δεν θα πάω μόνος μου(λογικό;)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Nαι αλλά αν δεν ξέρουμε πόσα άτομα θα πάτε δεν μπορούμε να προτείνουμε... πχ αν πήγαινες μόνος σου μπορούσες να κάνεις το γύρο του κόσμου με αυτά τα χρήματα, αν πάρεις μαζί όλο το σόι δεν πας ούτε Ρόδο. Οπότε συμβουλή μου να πάρεις μαζί σου μέχρι ένα άτομο ώστε να έχεις τουλάχιστον στη διάθεσή σου δυόμιση χιλιάρικα.

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κατι σε Μαιάμι ή Κανκουν ειναι αυτο που περιγραφεις...αλλα Ιουλιος-Αυγουστος δεν ειναι η καλυτερη εποχη για να πας.
Ρίο ισως?

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
με το φθηνοτερο αεροπορικο εισητηριο αυτους τους 2 μηνες να κυμαινεται στα 1.500 δε νομιζω οτι ειναι και καλη ιδεα!

αυτος που ανοιξε το ποστ ας κανει μια αναζητηση εδω

Φθηνές πτήσεις | Σύγκρινε δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια στο gr.skyscanner.com ;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα