paefstra
Member
Εμεις χαζοι ειμαστε που παραγγελνουμε απο τη Θεσσαλονικη να στειλουν στην Αθηνα απο το Bed and Home κι οσο κοστισουν τα μεταφορικα?Έχει κανείς εμπειρία από Istikbal ??
Στρώματα Ύπνου | Bed & Home
Εμεις χαζοι ειμαστε που παραγγελνουμε απο τη Θεσσαλονικη να στειλουν στην Αθηνα απο το Bed and Home κι οσο κοστισουν τα μεταφορικα?Έχει κανείς εμπειρία από Istikbal ??
Φθηνά προϊόντα (στρώματα, επιπλα). Μου φάνηκε όμως και η ποιότητα τους φθηνή (εμπειρία δεν έχω).Έχει κανείς εμπειρία από Istikbal ??
Αν πας σε τέτοιο είδος στρώματος επιλέγεις Tempur και ησυχάζεις. Πιο ακριβό όμως.μια και εγω εκανα τη ερωτηση αρχικα, να πω πως τελικα πηρα στρωμα απο βιοτεχνια στη καλλιθεα.
Το εχω εδω και ενα χρονο . διασταση 1,80χ2,00 λατεξ με ενα στρωμα memory foam στο πανω μερος.
Τιμη 1000 ευρω .
Πολυ ευχαριστημενος, Εχει τυχει να ξυπνησω 12 το μεσημερι χωρις να ποναει ολο μου το κορμι.
Πήγα και δοκίμασα τεμπουρ. Δε μπορούσα να σηκωθώ. Και με το καιρό όταν καθήσει και πάρει το σχήμα του κορμιού δε μπορείς ούτε να γυρίσεις πλευρό.Αν πας σε τέτοιο είδος στρώματος επιλέγεις Tempur και ησυχάζεις. Πιο ακριβό όμως.
Τα τελευταία 20 χρόνια κοιμάμαι σε τέτοια στρώματα και δεν μπορώ να κοιμηθώ σε άλλο.
Ειδικά αν υπάρχει θέμα με μέση δεν το συζητώ.
Δεν κάθεται και δεν παίρνει το σχήμα του κορμιού. Το 1ο που αγόρασα το έχω 20 χρόνια και δεν έχει καθήσει ούτε χιλιοστό. Και δεν είμαι κι ελαφρύς.Πήγα και δοκίμασα τεμπουρ. Δε μπορούσα να σηκωθώ. Και με το καιρό όταν καθήσει και πάρει το σχήμα του κορμιού δε μπορείς ούτε να γυρίσεις πλευρό.
Αν εισαι του σκληρου, τσεκαρε Grecostrom απο σειρα bodytopia το profile. Ειμαστε πολυ ευχαριστημενοι. Βεβαια το πιο στρωμα ταιριαζει στον καθενα ειναι εντελως υποκειμενικο.Γνωριζει καποιος πού να βρω σκληρό στρωμα αλλα καπως ανατομικο οχι σκοτωστρα. Ηρθε η ωρα να αλλαξω στρωμα κ φοβαμαι μην παρω τα σκασω για μαπα που δεν θα με βολευει
Καλημέρα,τσεκαρε για οικονομικό και καλό afroline, εξαιρετικά για τις τιμές τους και για κάτι ανώτερο σε ποιότητα και χρήματα,coco-mat.Εχω και τα δύο,είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένη.Γνωριζει καποιος πού να βρω σκληρό στρωμα αλλα καπως ανατομικο οχι σκοτωστρα. Ηρθε η ωρα να αλλαξω στρωμα κ φοβαμαι μην παρω τα σκασω για μαπα που δεν θα με βολευει