paefstra
Member
Το εχει διαβασει κανεις; Αξίζει;
Τωρα το διαβάζω . Παρα πολύ καλό !
Καταπληκτικό βιβλίο!
Διαφωνώ μαζί σου για το συγκεκριμένο βιβλίο. Πιστεύω ότι δεν σου άρεσε γιατί δε διαβάζεις επιστημονική φαντασία.The man in the high castle:
Αυτό το επαναληπτικό το έχω παρατηρήσει σε αρκετά βιβλία. Συνήθως είναι βιβλία που υποστηρίζουν μια άποψη και μέσα στις πρώτες πενήντα σελίδες έχουν εξαντλήσει την έκθεσή της και τα ισχυρότερα επιχειρήματά τους. Στις υπόλοιπες επαναλαμβάνονται και προσθέτουν ελάχιστα νέα στοιχεία.από κάποιο σημείο κι έπειτα το βρήκα λίγο επαναληπτικό
Προφανώς & πρόκειται γι' αυτό : Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, της διακεκριμένης μυθιστοριογράφου Elizabeth Mackintosh [γνωστή με το ψευδ. Josephine Tey].σμπρώχνει τη Γκόρη του Χρόνου ητις, στα 1990 μετά Χριστόν, εψηφίσθη ως η καλλιτέρα ιστορία μυστηρίου όλων των εποχών.
Προχτες πηρα τη γυναίκα με τα άσπρα και το εδωσα σε μια φιλη να το διαβάσει (εγω διαβαζα ενα αλλο βιβλιο) Τα πρωτα σχόλια ειναι πολύ θετικά!!!! Επίσης και εμενα μου κίνησε το ενδιαφερον ολη η σειρα Orbis literae .... Ποιον να βρω να μου την κάνει δωρο χα χα!!!!!Ασχετως περιεχομενου, για καθαρα φετιχιστικους λογους, η σειρα orbis literae της γκουτενμπεργκ ενδείκνυται για δωράκι (στον εαυτον ημων). Η γυναικα με τα ασπρα παντως, του Κολλινς ειναι αξιοπροσεκτη. Οχι μόνο για την πλοκη αλλά επειδης ο συγγραφευς ηταν μεγααααλη μουρη!
Η γκουτενμπεργκ σε μιαν αλλη σειρα της, την aldina, (ολιγον τι υποδεεστέραν της Or.L.) σμπρώχνει τη Γκόρη του Χρόνου ητις, στα 1990 μετά Χριστόν, εψηφίσθη ως η καλλιτέρα ιστορία μυστηρίου όλων των εποχών.