buffon85
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Κολομβία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Πιστεύω να αστειεύεται!
Οχι, την τρολάρουν. Το ξεκίνησε η ΠΑΕ Πανσερραικός πριν δυο χρόνια με το Νομπελ Λογοτεχνιας στον Μπομπ τον Ντυλαν, και φετος όλοι έφτιαξαν την εικόνα στο μυαλό τους με την είδηση.Αυτό-τρολάρεται;
Διάβαζα τό βυζί του κάποια στιγμή, διέκοπτα καί κύτταζα στο κενό μονολογών ὡς ο Σπ. Παπαδόπουλος (ὁ ὁποῖος μάλιστα ἐστράφη στήν ὀθόνη) στό 12ο ἐπεισόδιο τῶν ἀπαραδέκτων ὅταν ἀσχολεῖτο μέ ἕνα ἄρλεκιν γιά νά πάρει ἰδέες ἀπό τό φέρεσθαι τοῦ (ἥρωος στήν νουβέλα) Ὀμάρ, μήπως καί ξαναβάλει μπρός ἐκεῖνο τό ντουγάνι, τήν Δήμητρα.Πέθανε ο Φίλιπ Ροθ.
Δεν έχω εντρυφήσει στο έργο του αλλά το "Αμερικανικό ειδύλλιο" που έχω διαβάσει μου έδωσε μια ιδέα του πόσο μεγάλος συγγραφέας ήταν.
Δεν το έχω διαβάσει, προφανώς. Διάλεξες (άντρες!) ένα από τα λιγότερα σημαντικά του βιβλία. Διαβάζοντας μια οποιαδήποτε νεκρολογία του θα το καταλάβεις.Διάβαζα τό βυζί του κάποια στιγμή, διέκοπτα καί κύτταζα στο κενό μονολογών ὡς ο Σπ. Παπαδόπουλος (ὁ ὁποῖος μάλιστα ἐστράφη στήν ὀθόνη) στό 12ο ἐπεισόδιο τῶν ἀπαραδέκτων ὅταν ἀσχολεῖτο μέ ἕνα ἄρλεκιν γιά νά πάρει ἰδέες ἀπό τό φέρεσθαι τοῦ (ἥρωος στήν νουβέλα) Ὀμάρ, μήπως καί ξαναβάλει μπρός ἐκεῖνο τό ντουγάνι, τήν Δήμητρα.
«Τί ἔγινε ῤέ παιδιά, τί μαλακεῖες εἶναι αὐτές;»
Κἄτι τέτοιο ἔλεγα κἀγώ ὅταν διάβαζα τό ΒΥΖΙ τό ὁποῖο μέ τρόμαξε τόσο μέ τόν Ῥόθ, ὥστε δεν ξανασχολήθηκα μαζύ του (μέ τόν ῥόθ, ὄχι μέ τό βυζί) καί πάντα θαύμαζα καί ἀποροῦσα μέ τούς θαυμαστάς του, χωρίς ὅμως νά ψάξω τί εἶδον αὐτοί ὅπερ δεν εἶδον ὀ ἐγώ.
Ἄν βρῶ σέ κεντρικό βιβλοπωλεῖο, κἄνα ψιλομικρό πού νά μπορεῖ νά ἀπαλλοτροιωθεῖ, θά τόν ξαναπαλέψω.
Μέχρι τότες... Γαίαν ἔχοις ἐλαφράν, ἀξιομακάριστε Φίλιππε!
υγ. Δεν σε παρακολούθησα με το τηλεοπτικό σίριαλ.
Κυκλοφορεί στα ελληνικά Γιώργο ή μόνο στα αγγλικά; Που το βρήκες; Μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.Inside Central Asia¨
Must για όποιον πηγαίνει ταξιδάκι σε Τουρκί, Ιράν ή -κυρίως- τα 5 Σταν. Είναι μια ιστορική ανάλυση των χωρών ουσιαστικά από την Επανάσταση των Μπολσεβίκων κι έπειτα, με αρκετή έμφαση στα μετά του 1991. Ευκολοδιάβαστο και γρήγορο..
Στο bookdepository με δωρεάν μεταφορικά, όπως πάντα, μόνο Αγγλικά.Κυκλοφορεί στα ελληνικά Γιώργο ή μόνο στα αγγλικά; Που το βρήκες; Μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.
Επίσης μιας και ανέφερες το Σωκράτη, ένα βιβλίο που έχω λατρέψει από τα παιδικά μου χρόνια είναι «ο κυριος μου ο Αλκιβιάδης».