εννοειται οτι δεν στηριζεσαι μονο εκει, κριτικη υπαρχει και απο ελληνες στο booking , αλλα σχεδον ολα τα ξενοδοχεια που προτεινω τα εχει και ο "οδηγος - explorer" . Μην αρχιζουμε παλι τις ιδιες αψιμαχιες... Δεν ειμαι τοσο ασχετη.... Ωστοσο γνωμη ειπα και διευκρινησα οτι δεν εχω μεινει εκει... Ειναι οι λιγες οι επιλογες.... (ουλαχιστον για αυτο το Πασχα που εψαξα. ) Στα ξενοδοχεια που εχετε μεινει οι περισσοτεροι εγω εβρισκα 180ευρω και πανω.... (Μαλλον εχουν αλλαξει πολυ οι τιμες σε σχεση με παλια)Εσύ δηλαδή στηρίζεσαι στο τι θα γράψει ο κάθε Μπαγκλαντεσιανός, Ρουμάνος, Αμερικανός κ.λ.π στο tripadvisor? και το διαφημίζεις κιόλας?? Που τους ξέρεις εσύ όλους αυτούς και τους εμπιστεύεσαι? Ξέρεις τα γούστα τους και τις συνήθειές τους?? Γνώρίζεις ποια είναι τα κριτίρια του κάθε άσχετου για το τι σημαίνει καλό ξενοδοχείο ή καλό εστιατόριο? Το έχω πει και στο παρελθόν... το tripadvisor ΔΕΝ το εμπιστευόμαστε τυφλά... παίρνουμε μια ιδέα και μετά το ψάχνουμε από άλλες μεριές... ρωτάμε την γνώμη ανθρώπων που ξέρουμε, διαβάζουμε περιοδικά, μελετάμε βιβλία και έτσι αποφασίζουμε... σιγά μην είναι οι κριτικές του tripadvisor ο βασικός λόγος που θα διαλέξω ξενοδοχείο... μην τα πετάς έτσι και πάρεις κανένα άνθρωπο στο λαιμό σου... να λες την γνώμη σου για ξενοδοχεία που έχεις δει εσύ η ίδια ή σου έχουν πει άνθρωποι που εμπιστεύεσαι και όχι τι νομίζεις ή διάβασες στο tripadvisor και σε παρόμοια sites...
Ειπαμε να ειναι σε λογική τιμή αλλα οχι ρε παιδια με κοινοχρηστο μπανιο! Ας δωσω κατι παραπανω να πηγαινω για μπανιο ανετα....ήταν η πιο φτηνή επιλογή στο village. Μικρό και απλό ξενοδοχείο με κοινόχρηστο μπάνιο που ήταν πάντα πεντακάθαρο και γενικά είχε πελάτες ηλικίας άνω των 35+.