tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Σαφως και φτανουν. Βεβαια οσο πλησιαζουμε προς τους Ολυμπιακους οι τιμες ανεβαινουν. Αλλα τον Απριλιο ειναι ακομα σε λογικα πλαισια. Η πρωτη επιλογη μοιαζει πολυ καλη. Δεν ξερω ομως αν θα επρεπε να ειναι μονο για Λονδινο. Μου φαινονται εξαιρετικα λιγες οι 7 μερες για νιοπαντρους. Εκτος κι αν στο Εδιμβουργο πατε για 1 μερα μονο...Συγνώμη, αν καταλαβα καλα το budget ειναι 1200 το άτομο, δηλαδη 2400 το ζευγαρι, δε φτάνουν για μια βδομάδα Λονδινο - Ενδιμβούργο?? Μη μου λετε τετοια, θα με πιασει η καρδια μου γιατι και εγω σχεδιάζω να πάω τον Απριλιο..
Παντως επειδη το Λονδινο το βλεπεις ανετα μενοντας και σε πατους και γενικα εχει φθηνα εισιτηρια και σιγουρα θα σας δοθει ευκαιρια για εκει και επειδη τα χρηματα που διαθετε ειναι αρκετα για Ευρωπη θα προτεινα αν δεν εχετε παει να ζησετε μια βδομαδα στη luxurious life της Κωνσταντιπολης. Με τοσα λεφτα θα μπορεσετε να μεινετε σε εκπληκτικα ξενοδοχεια και να δειπνησετε στα ακριβοτερα εστιατορια της Πολης, που δυσκολα θα το κανετε σε αλλη φαση της ζωης σας αφου θα το θεωρησετε περιττα εξοδα...