Προτάσεις για Αράχωβα;

VACH

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαλκάνια όχι παίξε γέλασε
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος των Άλπεων
Eπιστρέψαμε από Αράχωβα και μπαίνω να προτείνω 2-3 μέρη που μας άρεσαν και κάνα δυο που δεν, μιας και δεν βλέπω πρόσφατες αναρτήσεις στο θέμα.

Κατ' αρχάς, να πω ότι εύκολα βρίσκεις να παρκάρεις, ακόμα και στα πιο "καυτά" τριήμερα της σεζόν, είτε παρκάρεις 2-3 λ. με τα πόδια στον κεντρικό μετά την πόλη είτε στο τεράστιο πάρκινγκ που υπάρχει από κάτω ακριβώς, δημοτικό και δωρεάν.

Από εστιατόρια τιμήσαμε και μας άρεσε πολύ το ιταλικό Tavvola, χρειάζεται κράτηση, έχει εξαιρετικό ambiente και πάστα, λιγοστά τραπεζάκια. Επίσης, τη νέα άφιξη, το La Fabbrica, ναπολιτάνικη πίτσα που συναντά υψηλά standards πραγματικά, ψυχρός όμως ο χώρος, οπότε την παίρνετε και για το σπίτι.

Δεν θα ξαναπροτιμήσουμε: Oistros by Aktida, τυποποιημένη κουζίνα και προϊόντα, μας απογοήτευσαν.

Χαλαρό ποτάκι στο Gospel, εξαιρετικό κοκτέιλ cucumber, σε πείσμα της καγκουροκατάστασης που γενικώς επικρατεί.

Κατάλυμα βρήκαμε εξαιρετική σουίτα στο Ελαφιβόλια, 1 χλμ. έξω από την Αράχωβα, υπέροχη και πραγματικά ανεμπόδιστη θέα -εμείς κι ο κάμπος των Δελφών- τζάκια σε σαλόνι και υπνοδωμάτιο, υπερσύγχρονη κουζίνα, βεράντα τεράστια με σεζλονγκ, πρωινό νομίζω το καλύτερο που έχουμε δοκιμάσει ποτέ, σερβίρεται στο υπνοδωμάτιο. Μικρές παρατηρήσεις: στενό δρομάκι κατηφορικό για την πρόσβαση και τζακούζι που δεν λειτουργούσε, αλλά...καλή καρδιά! Επίσης, σχετικά υπερτιμημένο.

Από εκδρομές αξίζει φυσικά η Αγόριανη, οι Δελφοί οπωσδήποτε και το γραφικό Γαλαξίδι από αυτά που προλάβαμε!

maria84

Member
Καλησπέρα,θα εκτιμούσα πολύ τη βοήθειά σας για ενα διήμερο τη Πρωτοχρονιά που εχω κλείσει στους Δελφούς.Επειδή θα έχω μαζί και τα δυο μικρά παιδιά μου δεν μπορώ να πάω ανοργάνωτη.Η διαμονή θα είναι στους Δελφούς αλλά θα πάμε και στην Αράχωβα για την αλλαγή του χρόνου.Οι τιμές είναι πάρα πολύ υψηλές για ξενοδοχείο εκείνη τη περίοδο γι'αυτο επέλεξα τους Δελφους.Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο εστιατόριο για εκείνη την ημέρα?

kyriacosp

Member
Καλησπέρα σας! Είμαστε ζευγάρι από Κύπρο και θα είμαστε Αθήνα παραμονή πρωτοχρονιάς. Σκεφτόμαστε να πάμε και 2-3 μέρες Αράχωβα οπότε διερευνώ το ενδεχόμενο να κάνουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς εκεί. Θα θέλαμε κάποιο εστιατόριο να φάμε που θα γυρνάει σε μπαράκι μετά με Dj. Πήρα στην Παναγιωτα αλλά είναι γεμάτη. Θα εκτιμούσα κάποια άλλη πρόταση αν έχετε..

varioAthens

Member
Καλησπέρα σας! Είμαστε ζευγάρι από Κύπρο και θα είμαστε Αθήνα παραμονή πρωτοχρονιάς. Σκεφτόμαστε να πάμε και 2-3 μέρες Αράχωβα οπότε διερευνώ το ενδεχόμενο να κάνουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς εκεί. Θα θέλαμε κάποιο εστιατόριο να φάμε που θα γυρνάει σε μπαράκι μετά με Dj. Πήρα στην Παναγιωτα αλλά είναι γεμάτη. Θα εκτιμούσα κάποια άλλη πρόταση αν έχετε..
Το δικο μου all-time favorite ειναι το "Emporiko"!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
kelvinwrithe63

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom