• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορα Lufthansa Business Class.

panpan

Member
Business Class flights to intercontinental destinations

Enjoy a comfortable Business Class flight, gain a completely new travel experience and fly to 47 intercontinental destinations!

Book now your Business Class flight with Lufthansa from only 1499 ?*, take advantage of these great fares and all the Business Class comforts and fly for example to Bombay, Johannesburg, Bogota, Dubai, New York, Chicago or more destinations.

Book your ticket only until March 13 and travel from July 1 to August 31, 2012

Lufthansa ® - Business Class offers worldwide, e.g. Boston, New York, Mexico, Singapore, Hong Kong

Επειδη σας ειδα φορτωμενους στο χρημα :haha:

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Τι μας λέτε καλέ Lufthansa??? Εδώ σε λίγο την οικονομική θα βλέπουμε με τα κιάλια....

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
υπέροχα, με τα 20 ευρώ έκπτωση που έχω από τους Τάρανδους, μπορώ να πάω με 1479 ;Ρ

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Με 1499 ευρω ξερεις ποσα αντιγραφα του μνημονιου μπορω να αγορασω? Σιγα μην τα ξοδεψω σε ταξίδια.

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Η τιμή για νότια Αμερική είναι μια χαρά.
Αν σκεφτεί κανείς ότι συνήθως η τιμή της LH για Bogota είναι συνήθως 1100 με 1300?...

dmdoc

Member
Α γειά σου ρε pan,τώρα έβαλες μια σωστή προσφορά...μας είχες φλομώσει με τις Ryan,Easy και Λίγδη Μίγδη.Επιτέλους ώρα για ταξίδι...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
υπέροχα, με τα 20 ευρώ έκπτωση που έχω από τους Τάρανδους, μπορώ να πάω με 1479
Κι εμανα τοσα μου λειπουν. Εν τω μεταξυ πιο πολυ σαν χρονολογια μου κανει παρα σαν τιμη...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Παντως η προηγουμενη προσφορα της Emirates για business με 900Ε JO, 1500 Συδνευ κανει τους γερμανους πανακριβους. Και την Αλιταλια που τρεχει τωρα παρομοια προσφορα. Δεν την εβαλα γιατι δεν μ'αρεσει το γιαουρτι, σκετο τουλαχιστον...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Παντως η προηγουμενη προσφορα της Emirates για business με 900Ε JO, 1500 Συδνευ κανει τους γερμανους πανακριβους. Και την Αλιταλια που τρεχει τωρα παρομοια προσφορα. Δεν την εβαλα γιατι δεν μ'αρεσει το γιαουρτι, σκετο τουλαχιστον...
Καλά, λέγε εσύ. Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω εκείνο που δεν έκλεισα στις 11/11/2011....

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
taver said:
Καλά, λέγε εσύ. Εγώ πάντως σκέφτομαι σοβαρά να κλείσω εκείνο που δεν έκλεισα στις 11/11/2011....
Αριστη επιλογη φυσικα..
αλλα εκεινη την τιμη δεν την βλεπω τωρα ουτε απο Γερμανια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα