XRISTOS71
Member
Ναι προσφορές !!!!!!!!!!
αλλά 2ευρα δεν βγαίνουν καθε τόσο τα τελευταία χρόνια
αλλά 2ευρα δεν βγαίνουν καθε τόσο τα τελευταία χρόνια
Όταν η προσφορά αφορά μόνο 2000 εισιτήρια και είναι μόνο για μια μέρα, δεν το πολυσκεπτόμαστε, κλείνουμε αμέσως (ειδικά όταν μιλάμε για την ultra high season των Χριστουγέννων)!Χτες βράδυ που κοίταξα για Κων/πολη την περίοδο των Χριστουγέννων μου το έβγαζε και μένα σύνολο 65 ευρώ, μετ'επιστροφής. Σήμερα το βγάζει 159,19! Τελείωσαν κιόλας τα εισιτήρια???
Κι εγω κλαψουριζω και για την προοπτικη μου... μπεννυ'ς γαρ...Εγώ κλαψουρίζω και για την προοπτική μου... μπέμπης γαρ...
Δε πειράζει, και το εσωτερικό έχει τις ομορφιές του.Εγώ κλαψουρίζω και για την προοπτική μου...δε προβλέπεται εξωτερικό μετά το Δεκέμβριο για πολλούς πολλούς μήνες, μπέμπης γαρ...οπότε και να μου τα χαρίζανε, γιοκ!
Όταν η προσφορά αφορά μόνο 2000 εισιτήρια και είναι μόνο για μια μέρα, δεν το πολυσκεπτόμαστε, κλείνουμε αμέσως (ειδικά όταν μιλάμε για την ultra high season των Χριστουγέννων)!
Ένα εξάμηνο υπομονή (και για ανασυγκρότηση και για να τον χαρείς τον μπέμπη). Οπότε έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου να οργανώσεις ένα ωραιότατο καλοκαιρινό ταξιδάκι.....Εγώ κλαψουρίζω και για την προοπτική μου...δε προβλέπεται εξωτερικό μετά το Δεκέμβριο για πολλούς πολλούς μήνες, μπέμπης γαρ...οπότε και να μου τα χαρίζανε, γιοκ!