• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Προσφορές lonely planet

Orfeasraf

Member
Βγαινουν πολυ συχνα προσφορες, πραγματικα, δεν αξιζει να αγορασεις οδηγο αν δεν τρεχει καποια προσφορα. Περιμενε μια βδομαδα κ θα βγει μια...

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Διαλέξτε 4 pocket guides του lonely planet και πληρώστε €24.95 (ή 5 e-books στην ίδια τιμή).

Δεν υπάρχει κωδικός. Η έκπτωση εμφανίζεται στο checkout.
https://shop.lonelyplanet.com/categ...25866c7c9e9e6067&utm_content=119739&utm_term=
Να ρωτήσω εσάς που ξέρετε. Οι pocket guides του lonely planet έχουν αρκετά στοιχεία ή να προτιμήσω πιο αναλυτικό οδηγό για Bangok;
Γαι ευρωπαικούς προορισμούς χρησιμοποιώ τους μεγάλους οδηγούς explorer και είμαι πολύ ευχαριστημένη.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Να ρωτήσω εσάς που ξέρετε. Οι pocket guides του lonely planet έχουν αρκετά στοιχεία ή να προτιμήσω πιο αναλυτικό οδηγό για Bangok;
Γαι ευρωπαικούς προορισμούς χρησιμοποιώ τους μεγάλους οδηγούς explorer και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Πόσες μέρες θα είσαι στην Bangkok? Οι οδηγοί αυτοί αναφέρονται σε σύντομα ταξίδια πχ. σαββατοκύριακου στα οποία έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται να τα δεις όλα, ούτε να πας σε άπειρα εστιατόρια ή μουσεία κτλ. Είχα χρησιμοποιήσει ακριβώς pocket guide στην Bangkok και τον εκτίμησα. Ιδίως τον χωρισμό σε γειτονιές/περιοχές με τα highlights, συν κάποια εστιατόρια, καφέ. Έχουν μαζί έναν μεγάλο αποσπώμενο χάρτη, συν τους τοπικούς σε κάθε γειτονιά και είναι μικροί σε μέγεθος.
Εγώ τους προτείνω για πολύ σύντομα ταξίδια ή μαζί με τους μεγάλους του LP ή άλλων εκδόσεων (εμείς είχαμε και τον μεγάλο της Ταϊλάνδης και κάποιους άλλους, αλλά στην Bangkok κουβαλούσαμε τον pocket).

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Πόσες μέρες θα είσαι στην Bangkok? Οι οδηγοί αυτοί αναφέρονται σε σύντομα ταξίδια πχ. σαββατοκύριακου στα οποία έτσι κι αλλιώς δεν γίνεται να τα δεις όλα, ούτε να πας σε άπειρα εστιατόρια ή μουσεία κτλ. Είχα χρησιμοποιήσει ακριβώς pocket guide στην Bangkok και τον εκτίμησα. Ιδίως τον χωρισμό σε γειτονιές/περιοχές με τα highlights, συν κάποια εστιατόρια, καφέ. Έχουν μαζί έναν μεγάλο αποσπώμενο χάρτη, συν τους τοπικούς σε κάθε γειτονιά και είναι μικροί σε μέγεθος.
Εγώ τους προτείνω για πολύ σύντομα ταξίδια ή μαζί με τους μεγάλους του LP ή άλλων εκδόσεων (εμείς είχαμε και τον μεγάλο της Ταϊλάνδης και κάποιους άλλους, αλλά στην Bangkok κουβαλούσαμε τον pocket).
Θα κάνουμε 4 διανυκτερεύσεις στη Bangong και θα είμαστε 4 καθαρές μέρες εκεί.
Δεν ξέρω ούτε τι οδηγό να πάρω, ούτε από που να αρχίσω το διάβασμα χωρίς να "χαθώ"... :(
Κάθε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη!!

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Θα κάνουμε 4 διανυκτερεύσεις στη Bangong και θα είμαστε 4 καθαρές μέρες εκεί.
Δεν ξέρω ούτε τι οδηγό να πάρω, ούτε από που να αρχίσω το διάβασμα χωρίς να "χαθώ"... :(
Κάθε βοήθεια θα μου ήταν πολύτιμη!!
Σε καταλαβαίνω, αλλά έτσι είναι στην αρχή. Πάρε αυτόν ή όποιον άλλο, διάβασε τον, διάβασε και από εδώ ιστορίες και αν δεν καλυφθείς είτε ψάχνεις στο δίκτυο είτε παίρνεις και κάτι ακόμα - μέχρι τότε θα έχεις γίνει expert στην BKK :)

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Διαλέξτε 4 pocket guides του lonely planet και πληρώστε €24.95 (ή 5 e-books στην ίδια τιμή).

Δεν υπάρχει κωδικός. Η έκπτωση εμφανίζεται στο checkout.
https://shop.lonelyplanet.com/categ...25866c7c9e9e6067&utm_content=119739&utm_term=
Για όποιον ενδιαφέρεται...
Η προσφορά αυτή με τα 4 pocket guides του lonely planet στα €24.95 είναι μέχρι σήμερα Τετάρτη 17/9.
Επίσης, τρέχει και μια άλλη καλή προσφορά 2+1 δώρο: αγοράζεις 2 οδηγούς και παίρνεις δώρο έναν τρίτο της επιλογής σου, αυτόν με την πιο χαμηλή τιμή.
Η προσφορά αφορά και τα συνδυαστικά σετ. Δηλαδή βιβλίο και e-book στην τιμή των €25 περίπου.
Για αγορές άνω των €35 τα μεταφορικά είναι δωρεάν.
Εγώ χτύπησα 3 σετ (βιβλίο και e-book) με € 50.5 μόνο!
Σε ευχαριστούμε πολύ @katkats για την ενημέρωση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom