• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

KLM Προσφορές KLM

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχω λάβει μία προσφορά για 25% έκπτωση στο ναύλο απο τη KLM με τη χρήση κωδικού που (μάλλον) πρέπει να χρησιμοποιήσω εγώ γιατί έχει σταλεί στο mail μου.
Ερώτηση: Έχει προσπαθήσει κανένας να χρησιμοποιήσει στο παρελθόν παρόμοιο κωδικό άλλου ατόμου για να κάνει κράτηση και να πέτυχε; Ρωτάω, γιατί εγώ δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω για τους συγκεκριμένους προορισμούς που ισχύει και είναι κρίμα να πάει χαράμι....

fotast

Member
Η ίδια προσφορά υπάρχει και από την Air France.Πήρα κωδικό και από τις δύο.Να δούμε αν θα μπορέσουμε να τα συνδυάσουμε.Ουσιαστικά είναι για ΗΠΑ,Καναδά και Μεξικό.

patsman

Member

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
KLM Discount Code: Up to 10%/€75 Off the Airfare from Belgium, Germany, Greece and Spain

The coupon code is: KLGRXMAS24

Valid until December 15, 2024, for travel before June 30, 2025. Minimum spending €170 (excl. taxes, fees & fuel surcharge). Only for flights operated by KLM, France, Delta, Virgin Atlantic, GOL Linhas Areas, KLM Cityhopper and Air France Hop!. Cannot be combined with vouchers. The number of codes is limited. Only valid for departures from Greece.

jimp

Member
KLM Discount Code: Up to 10%/€75 Off the Airfare from Belgium, Germany, Greece and Spain

The coupon code is: KLGRXMAS24

Valid until December 15, 2024, for travel before June 30, 2025. Minimum spending €170 (excl. taxes, fees & fuel surcharge). Only for flights operated by KLM, France, Delta, Virgin Atlantic, GOL Linhas Areas, KLM Cityhopper and Air France Hop!. Cannot be combined with vouchers. The number of codes is limited. Only valid for departures from Greece.
Τώρα το δοκίμασα και δεν δουλεύει. Το δοκίμασες εσύ;

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Με σωστές ημερομηνίες κλπ, ναι

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ