CakeNet
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- -
Οι τιμές είναι οι ίδιες ακριβώς με τις γνώριμες τιμές της easyjet...για τον απλούστατο λόγο ότι η προσφορά έληξε εχθές το βράδυ! Όσοι πρόλαβαν, πρόλαβαν δηλαδή! ;-)
latina μου, δεν βρίσκεις καμία διαφορά στις τιμές γιατί πολύ απλά η προσφορά της EasyJet τελείωσε εχτές!
Ναι, το ομολογώ!πάντως...marydim... είχαμε φοβερό timing και οι δύο, ε; :-D
μα και προχτες που εριξα παλι μια ματια..τις ιδιες τιμες με σημερα μου εβγαζε!!τι δηλαδη?το 120ευρω αντι για 125 ευρω ειναι προσφορα που χρηζει τοσης διαφημισης??αυτο για το μαντσεστερ το ειδα και εγω!οι τιμες απο τωρα για αυγουστο ειναι πολυ καλες!!θα με ειχαν δελεασει αν δεν ειχα θεσει αλλες προτεραιοτητες!!!Ναι, το ομολογώ!
Πάντως, όσον αφορά την EasyJet από τον Αύγουστο έβαλε πτήση από Μάντσεστερ για Αθήνα και οι τιμές είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα.
μα και προχτες που εριξα παλι μια ματια..τις ιδιες τιμες με σημερα μου εβγαζε!!τι δηλαδη?το 120ευρω αντι για 125 ευρω ειναι προσφορα που χρηζει τοσης διαφημισης??αυτο για το μαντσεστερ το ειδα και εγω!οι τιμες απο τωρα για αυγουστο ειναι πολυ καλες!!θα με ειχαν δελεασει αν δεν ειχα θεσει αλλες προτεραιοτητες!!![/quot
νομίζω σου εξήγησα γιατί, εγώ έκλεισα 52 ευρο 2 μέρες πριν τις εκπτώσεις και μετά είχε 48ε ..
βρηκες τοσο φθηνο αμστερνταμ??ουαου!!τρεχω να ριξω μια ματια!!Τελικά στάθηκα τυχερός σήμερα...και βρήκα εισιτήρια στην Lufthansa σε τιμή προσφοράς για ημερομηνίες που να με βολεύουν...έτσι έκλεισα στα 163,5 Ευρώ (συνολικά με τις όποιες επιβαρύνσεις) μίνι απόδραση στο Άμστερνταμ για τις 6-9 Μαρτίου!