amsterdam
Member
Αυτα τα ξενοδοχεια τα ξερουμε κ ειναι καλα?
Καλά είναι σε όλο τον κόσμο, στην Ιταλία όχι και τόσο όμως, επειδή τα περισσότερα προέρχονται από εξαγορά μιας μέτριας τοπικής αλυσίδας (Jolly hotels).Αυτα τα ξενοδοχεια τα ξερουμε κ ειναι καλα?
Δυστυχως η προσφορα ισχυει μέχρι Αυγουστο κ εγω ψαχνω για αργοτερα. Αλλα αν ειναι καλα..να εχω κι εγω το νου μου για μελλοντικη προσφορα.
A, μαλιστα! τελος παντων θα το εχω κατα νου..εχει ανοιξει κ θεμα με τα ξενοδοχεια στην Ιταλια οποτε οταν θα αρχισω να οργανωνω σοβαρα το ταξιδι μου θα το συμβουλευτω.Καλά είναι σε όλο τον κόσμο, στην Ιταλία όχι και τόσο όμως, επειδή τα περισσότερα προέρχονται από εξαγορά μιας μέτριας τοπικής αλυσίδας (Jolly hotels).
δεν ξέρω βέβαια αν έχεις εμπειρία και το λες ή στηρίζεσαι σε καποια σύγκριση. τα Jolly ,τώρα ΝΗ, δεν είναι καθόλου μετρια, είναι αρκετά καλά ξενοδοχεία στην Ιταλία. στη Σικελία είναι και στις 3 πόλεις διαμάντια στις καλύτερες θέσεις. στη Ρώμη επίσης στη via Veneto. στη Νάπολη το ίδιο. στο Αμάλφι επίσης διαμάντι. για άλλες πόλεις δεν ξέρω. αλλά από γρήγορη ματιά που είδα πχ. Αυστρία- Ουγγαρία, Βέλγιο ε δεν λες με τίποτε ότι είναι καλύτερα από τα ιταλικά.Καλά είναι σε όλο τον κόσμο, στην Ιταλία όχι και τόσο όμως, επειδή τα περισσότερα προέρχονται από εξαγορά μιας μέτριας τοπικής αλυσίδας (Jolly hotels).
Κοίτα έχω μείνει σε διάφορα NH ανά την Ευρώπη (π.χ. Ελβετία, Ολλανδία), αλλά μόνο ένα στην Ιταλία, το Jolly Ligure στο Τορίνο. Παρότι δεν ήταν κακό, δεν ήταν στα επίπεδα των άλλων NH. Έχουν εφαρμόσει και λίγο βεβιασμένα τα πληροφοριακά συστήματα και τις πολιτικές των NH, με αποτελέσματα που σε κάποια σημεία είναι αστεία (π.χ. μπάχαλο στο check-in).δεν ξέρω βέβαια αν έχεις εμπειρία και το λες ή στηρίζεσαι σε καποια σύγκριση. τα Jolly ,τώρα ΝΗ, δεν είναι καθόλου μετρια, είναι αρκετά καλά ξενοδοχεία στην Ιταλία. στη Σικελία είναι και στις 3 πόλεις διαμάντια στις καλύτερες θέσεις. στη Ρώμη επίσης στη via Veneto. στη Νάπολη το ίδιο. στο Αμάλφι επίσης διαμάντι. για άλλες πόλεις δεν ξέρω. αλλά από γρήγορη ματιά που είδα πχ. Αυστρία- Ουγγαρία, Βέλγιο ε δεν λες με τίποτε ότι είναι καλύτερα από τα ιταλικά.
εγώ λέω ότι όποιος πρόλαβε την τιμή προσφοράς είναι τυχερός.
και καλά θα κάνουν την ανακαίνιση γιατί μαλλον την χρειάζονταν. αυτό του Παλέρμο που είδα την τέλειωσε ήδη. νομίζω στο βορρά πάντως υστερούν λίγο σε σχέση με αυτά του νότου οπότε δικαιουσαι να το λες. από θέση και εμφάνιση χωρίς να έχω εμπειρία. αυτό το τρομερό του Αμάλφι που κοίταξα για το 3ημερο Αγ. Πνεύματος δεν έχει αυτή την προσφορά, έχει αυτή του κάθε ΣΚ. αντί 630/βράδυ μόνο 566. ευκαιρία..Κοίτα έχω μείνει σε διάφορα NH ανά την Ευρώπη (π.χ. Ελβετία, Ολλανδία), αλλά μόνο ένα στην Ιταλία, το Jolly Ligure στο Τορίνο. Παρότι δεν ήταν κακό, δεν ήταν στα επίπεδα των άλλων NH. Έχουν εφαρμόσει και λίγο βεβιασμένα τα πληροφοριακά συστήματα και τις πολιτικές των NH, με αποτελέσματα που σε κάποια σημεία είναι αστεία (π.χ. μπάχαλο στο check-in).
Κάνουν ανακαινίσεις όμως σε όλη την αλυσίδα, σε λίγο καιρό θα είναι όλα καλά.