Thanasis_v
Member
προφανώς κοίταζες λάθος εταιρεία.Πχ. πριν λίγες μέρες έκλεισα εισιτήρια για Ιταλία για το Πάσχα. Ενώ από τον Οκτώβριο που άνοιξαν οι πτήσεις οι τιμές ήταν στα ύψη, ενώ δεν περιλαμβάνεται η συγκεκριμένη περίοδος στις τρέχουσες προσφορές, βρήκα για την αναχώρηση τιμή στα 19? και κάπως καλή τιμή για το γυρισμό.
Οι τιμές για μήνες, ήταν στα 131? για κάθε διαδρομή. Φυσικά χωρίς τους φόρους.
Το ήξερα ότι θα αντιδράσεις καλέ μου Samion. Όχι δεν κοίταγα με τη λάθος εταιρεία γιατί έψαχνα για Μιλάνο.προφανώς κοίταζες λάθος εταιρεία.
γιατί με τη σωστή εταιρεία η προσφορά ίσχυε από τον οκτωβριο και ισχύει ακόμα και τώρα. για Πάσχα είναι σταθερά στα 135 Αθήνα-Ρώμη τουλάχιστον, μετ' επιστροφής εννοείται.
το φαντάστηκα και γι αυτό έγραψα για Ρώμη τουλάχιστον,μια που δεν ανέφερες προορισμό. επειδή κι εγώ τις παρακολουθώ τις τιμές για την περίοδο αυτή από τον οκτώβριο, για Μιλάνο ήταν κάτω από 200 Ε, σημαντική διαφορά νομίζω από τα 260+φόρους που είπες πριν. τώρα λογικά μια και έχει connection η διαδρομή ανέβηκε στα 225, φυσικά κι εγώ θα προτιμούσα την απευθείας πτήση.Το ήξερα ότι θα αντιδράσεις καλέ μου Samion. Όχι δεν κοίταγα με τη λάθος εταιρεία γιατί έψαχνα για Μιλάνο.
Εντάξει, το βασικό μας (του) πρόβλημα όπως είπα, είναι να αποφύγουμε το connection. Αν είναι να μπούμε σε δύο αεροπλάνα, τουλάχιστον να πάμε κάπου που δεν υπάρχει εναλλακτική ή κάπου πιο μακριά. Η άλλη εναλλακτική που έπαιζε ήταν η Στοκχόλμη (φυσικά με connection) στα 400 ευρώπουλα σύνολο (φτηνότερο σχεδόν από τα πάντα), αλλά μας τα χάλαγαν οι ώρες.το φαντάστηκα και γι αυτό έγραψα για Ρώμη τουλάχιστον,μια που δεν ανέφερες προορισμό. επειδή κι εγώ τις παρακολουθώ τις τιμές για την περίοδο αυτή από τον οκτώβριο, για Μιλάνο ήταν κάτω από 200 Ε, σημαντική διαφορά νομίζω από τα 260+φόρους που είπες πριν. τώρα λογικά μια και έχει connection η διαδρομή ανέβηκε στα 225, φυσικά κι εγώ θα προτιμούσα την απευθείας πτήση.
(θεωρητικά πάντα...)