• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορά -30% για πτήσεις εξωτερικού απο Aegean

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Aegean Airlines | Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων της Aegean από/προς προορισμούς εσωτερικού προς όλους τους προορισμούς του δικτύου της Aegean στο εξωτερικό, για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή. Οι πτήσεις από/προς Λάρνακα για Λονδίνο συμπεριλαμβάνονται στην προσφορά. Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 16/09/2012 για πτήσεις με την Aegean από 01/10/2012 έως και 31/03/2013. Η έκπτωση 20% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου και η έκπτωση 30% εφαρμόζεται στις απευθείας πτήσεις από το Νοέμβριο έως τον Μάρτιο. Οι εκπτώσεις 20% & 30% πραγματοποιούνται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 20% & 30%. Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους και τις αντίστοιχες χρεώσεις συναλλαγής ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο Aegean Airlines | Book your flights, hotels & car rental online. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. To δρομολόγιο Ρόδος - Ρώμη - Ρόδος έχει stopover στην Αθήνα. Η πτήση Αθήνα - Στουτγάρδη πραγματοποιείται μέσω Θεσσαλονίκης.

lucia

Member
Μπορούν να μη μας βασανίζουν με το "άλλαξε η τιμή"? Ας ενημερώσουν πια τις σελίδες.3 φορές ακυρωτικό έχω φάει, κλείνοντας για Λονδίνο:(

lucia

Member
Ρε παιδιά, τι γίνεται με την έκπτωση;;Προσπαθώ από χτες να κλείσω, πριν καν έρθει το newsletter στο mail μου. Ας είναι καλά ένα alert που με ξεσήκωσε, βρίσκω φτηνή τιμή από χτες το μεσημέρι, αλλά στο κλείσιμο του εισιτηρίου βγαίνει η διπλή. Και όλα τα ψαχτήρια συνεχίζουν να έχουν και σήμερα την παλιά τιμή και τελικά να σε παραπέμπουν πάλι στην καινούρια. Μπορεί να μου δώσει κανείς καμιά εξήγηση γι'αυτό;

lucia

Member
Γιατί κοιτάς σε ψαχτήρια και όχι στο site της Aegean;
Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά του εισιτηρίου.Η ίδια η Aegean στο site της το δίνει πιο ακριβά σε σχέση με άλλα.Πάντως το θέμα εξακολουθεί να υφίσταται. Σε τηλ. επικοινωνία που είχα είπαν πως κάτι έχει μπλοκάρει στα συστήματα της Aegean και δίνει την παλιά τιμή, ενώ εμφανίζεται η καινούρια μόνο κατά την πορεία της κράτησης (εάν κατάλαβα καλά πάντα).

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
1. Οι τιμές ξεκινουν απο 125 Ε και πανω
2. Αυτο σημαινει οτι για να εχει ηδη γινει εκπτωση 30% σημαινει οτι η τιμη ενος εισιτηριου προ εκπτωσης ηταν περιπου 200Ε.Ατοπο κατα τα Μαθηματικα,γιατι βλεποντας συνεχεια τιμες τις προηγουμενες μερες εβρισκες πτησεις με 130-140 Ε σε Ευρωπη...που σημαινει δεν εγινε εκπτωση σ αυτες τις τιμες

Jobous

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου στην Ευρώπη !!
Ταξίδι-Όνειρο
Road trip Κεντρική Ευρώπη
Τουλάχιστον για Λονδίνο που κοιτάω η έκπτωση είναι περίπου 15%-20% αναλογα τις ώρες αναχώρησης για τις ημέρες που ήθελα. Έτσι και αλλιώς αναφέρει έως 30%....
Τώρα αν είναι καλή έκπτωση δεν ξέρω.

SPO

Member
Εντελώς υποθετικά μιλώντας και αφού επικαλείσαι τα μαθηματικά δες τη γνώμη μου.Από τα 125 ευρώ τελική, με την προσφορά, τα 65 ευρώ περίπου είναι φόροι(πάντα υποθετικά) και τα 60 που απομένουν το "καθαρό" εισιτήριο το οποίο εμπίπτει και στην έκπτωση.Οι φόροι δεν μπορούν να μπουν σε καθεστώς έκπτωσης, το εξηγεί στους όρους η Α3 και είναι βέβαια λογικό.Τα 60 ευρώ πριν την προσφορά λογικά θα ήταν 60/0,7=85,7 δηλαδή περίπου 85 ευρώ.Άρα μάλλον γύρω στα 25 ευρώ γλυτώνεις και η τιμή προ προσφοράς θα ήταν 150 και όχι 200 που γράφεις αρχικά.
Μη βλέπουμε παντού δράκους, απλή αριθμητική είναι επιπέδου δημοτικού.Διαβάστε λίγο και τους όρους βέβαια, λέει λόγου χάρη ότι το Μάρτη η έκπτωση είναι μόνο 20%.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Τουλάχιστον για Λονδίνο που κοιτάω η έκπτωση είναι περίπου 15%-20% αναλογα τις ώρες αναχώρησης για τις ημέρες που ήθελα. Έτσι και αλλιώς αναφέρει έως 30%....
Τώρα αν είναι καλή έκπτωση δεν ξέρω.
Για τον Μάρτιο η έκπτωση είναι 20%.

Aegean Airlines | Προσφορές Αεροπορικών Εισιτηρίων

dimitrak

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εντελώς υποθετικά μιλώντας και αφού επικαλείσαι τα μαθηματικά δες τη γνώμη μου.Από τα 125 ευρώ τελική, με την προσφορά, τα 65 ευρώ περίπου είναι φόροι(πάντα υποθετικά) και τα 60 που απομένουν το "καθαρό" εισιτήριο το οποίο εμπίπτει και στην έκπτωση.Οι φόροι δεν μπορούν να μπουν σε καθεστώς έκπτωσης, το εξηγεί στους όρους η Α3 και είναι βέβαια λογικό.Τα 60 ευρώ πριν την προσφορά λογικά θα ήταν 60/0,7=85,7 δηλαδή περίπου 85 ευρώ.Άρα μάλλον γύρω στα 25 ευρώ γλυτώνεις και η τιμή προ προσφοράς θα ήταν 150 και όχι 200 που γράφεις αρχικά.
Μη βλέπουμε παντού δράκους, απλή αριθμητική είναι επιπέδου δημοτικού.Διαβάστε λίγο και τους όρους βέβαια, λέει λόγου χάρη ότι το Μάρτη η έκπτωση είναι μόνο 20%.

ok τωρα ειδα οτι το 30% παει μόνο στην τιμη και όχι στο συνολικο

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
το 156 για Παρισι στα γεννεθλια μου με δωρεαν διαμονη πολυ με ψηνειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :cool:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom