• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορά για Λονδίνο

mellodos

New Member
Καλήσπέρα παιδιά και συγγνώμη αν το πρώτο topic μου είναι πιθανώς σε λάθος κατηγορία , αλλά βρήκα το forum σας το καταλληλότερο για αυτό που θέλω να γράψω!

11 με 16/5/2011 ήταν προγραμματισμένο να ταξιδέψουν 2 άτομα απο Αθήνα για Λονδίνο σε ένα εταιρικό meeting.Τελικά σήμερα αποφάσισαν πως δεν μπορούν να παρευρεθούν αλλά είναι πια αργά για να ακυρώσουν τα αεροπορικά και τα hotel booking.Έτσι για να μην πάνε χαμένα τα παραπάνω , προσφέρονται στην τιμή των 700? τα εξής :

11 με 16/5/2011
1)Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο ξενοδοχείου 4 αστέρων στην περιοχή Victoria του Λονδίνου.
2) 2 εισητήρια μετ επεστροφής με easyjet.

Επαλαμβάνω πως όλα συμπεριλαμβάνονται στην τιμή των 350? ανα άτομο
Όποιοι ενδιαφέρονται ας επικοινωνήσουν.
Ευχαριστώ.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Mellodos τσέκαρε και προηγούμενα σχετικά ποστ, νομίζω έχει ξαναναφερθεί ότι σε περιπτώσεις μεταπώλησης εισιτηρίων πρέπει να επωμιστεί ο πωλητής το πρόστιμο αλλαγής ονόματος κλπ

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
... και τη διαφορά του εισιτηρίου όταν αγοράστηκε και σήμερα.

mellodos

New Member
Παιδιά η εταιρεία είναι η φαρμακευτική Roche. Απλά δίνετε τα στοιχεία σας , σας φέρνουν τα εισητήρια και τα booking confirmations με τα ονοματα σας και πάπαλα. Δεν θα πληρώσετε τίποτα παραπάνω. Όποιος ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει για πληροφορίες. Ευχαριστώ.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Αυτες οι φαρμακευτικες φαρμακι σε ολα τους...

(Δεν επρεπε να γραψω αλλα μου λειψε το φορουμ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.658
Μέλη
39.408
Νεότερο μέλος
Annie A

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom