hariskar
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ξανά Μπαλί
Ταξιδεύαμε νύχτα με 180χλμ με όριο 130 (είχα το νου μου για μπλόκα δεξιά στο δρόμο), ξαφνικά με προσπερνάει ένα πολιτικό αυτοκίνητο, έρχεται μπροστά μου και αμέσως αρχίζουν στη θέση των πίσω φώτων και των φρένων να αναβοσβύνουν κόκκινα και μπλέ φώτα. Το ίδιο και στο παρπρίζ, όπου επίσης έγραφε Police (στα κροατικά) και κάτι άλλες λέξεις. Άρχισε τότε και η σειρήνα. Κόβουν ταχύτητα μπροστά μου και βγαίνουν σε μία έξοδο. Τους ακολουθώ και σταματάω πίσω τους. Μου είπε ο αστυνομικός ότι έτρεχα και να δω το βίντεο. Ανοίγει το πορτ μπαγκάζ, όπου είχε μία οθόνη TFT που έδειχνε βίντεο το αυτοκίνητό μου από πίσω, στο οποίο φαινότανε οι πινακίδες και πόσο έτρεχα κάθε στιγμή και η μέση ταχύτητα στα 500 μέτρα που με καταγράψανε.
Μου είπαν ότι για αυτήν την ταχύτητα το πρόστιμο είναι 500-1000? + δικαστήριο. Με παζάρια και δικαιολογίες φτάσαμε τα 100?, τα δώσαμε επιτόπου, πήραμε απόδειξη και φύγαμε.
Σας ενημερώνω για να προσέχετε περισσότερο από εμένα..
Μου είπαν ότι για αυτήν την ταχύτητα το πρόστιμο είναι 500-1000? + δικαστήριο. Με παζάρια και δικαιολογίες φτάσαμε τα 100?, τα δώσαμε επιτόπου, πήραμε απόδειξη και φύγαμε.
Σας ενημερώνω για να προσέχετε περισσότερο από εμένα..