• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσοχή στα ....κιλά σας!!!!

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Λοιπόν ...εγώ "δεν παίζω"...:D

όλοι ξέρετε και μόνο εγώ είμαι out;;:mad:
τι είναι τέλος πάντων αυτό το κάσιους...;;;
Χανιώτισσα, αν τρώγεται φύλαξε μου στην επόμενη μου βόλτα στο χωριό σου..:clap:
Θανατηφόρο ξηροκάρπι, καπετάνιε...:lol:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Oι εταιρείες έχουν αγριέψει και δεν αφήνουν πλέον ούτε κιλό ανεκμετάλλευτο.
Ακόμα και εταιρείες που ήταν πιο ελαστικές, έχουν αλλάξει πολιτική.
Για να μην ανοίγετε λοιπόν βαλίτσες στο δάπεδο του αεροδρομίου μπροστά σε άλλους επιβάτες, για να μη φοράτε σωρηδόν ρούχα και για να μη παρακαλάτε και ξεφτιλίζεστε, η λύση είναι μία:
Μια αποσκευή ανά άτομο, κάτω από 20 κιλά.
οκ συμφωνώ.
η συγκεκριμένη εταιρεία γραφει στα ψιλά γράμματα,μας το επισήμανε και ο υπάλληλος οτι δικαιούμαστε 30 στην αποσκευή και 7 στο χέρι.κύριοι!!!
το λάθος ήταν η πλεονεξία μου και δεν παραπονιέμαι.το πέναλτι ήταν όλο δικό μου!
οχι κάτω απο 20 κιλά λοιπόν αλλα να ρωταμε εκ των προτέρων τους όρους της εκάστοτε εταιρείας για το θέμα αυτό.νομίζω οτι ειναι το καλύτερο.
τα κάσιους ,τα κάσιους....:D αυτά μέφαγαν!!!

Lalibela

Member
Ρενατα καλωσορισατε :D
αναμενουμε πληροφοριες εμπειριες εντυπωσεις φωτογραφιες μηπως και κλεισουμε την airabia πιο συντομα ;) (να σαι καλα παρεπιπτοντως με την airabia ...γιατι η etihad ηθελε 150 ευρω παραπανω )

γκοα τελικα ...πιο κομματι προτιμησες (με το χερι στην καρδια :bleh:)
κανε μια top list με τις παραλιες (ανεξαρτητα βορεια ή νοτια )
αυτο το hampi το ειδα χθες φωτο (μαζι με το καλαθι) ....μπηκε στο προγραμμα:D

δωσε .... στο λαο που περιμενει γιατι αμα περιμενουμε απο αλλου ψωνισαμε απο σβερκο

καποιος ρωτησε πριν για ταχυδρομειο
ναι μπορουσε να τα τυλιξει με ενα πανι να βαλει και κανα δυο βουλοκερια πανω και να τα ταχυδρομησει (με τη βοηθεια ντοπιου και μετα στο ταχυδρομειο) αλλα
το αργο ταχυδρομειο θελει 2 μηνες και το γρηγορο ειναι πανακριβο (δεν ξερω συγκρισεις με airabia)
με το ενδεχομενο παντα να χαθουν...

παρεπιπτοντως πηρες τσάι ?
ειχα παρει μια μλκ ....ντραπηκα να το δωσω
τι παλιοκασιους ειναι αυτα ?εχετε βαλθει να παρω κιλα στην Ινδια αλλα δεν θα σας γινει το χατιρι ...:haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Lalibela λίγη υπομονή και θα τα γράψομε όλα.Η αλήθεια είναι οτι η επαρχία goa έχει πολλές εναλλακτικές και για να περάσεις καλά πρέπει να πετύχεις αυτό που θέλεις ...
αποστάσεις τεράστιες και παραλίες για κάθε γούστο.θα το συζητήσομε μαζί και θα βρείς το σημείο που επιθυμείς σίγουρα!
πάντως το πιο φθηνό και καλό προς το παρόν ονομάζεται airarabia:bleh:

Lalibela

Member
ρενατα σορυ για το βιαστικο αλλα εχουμε ερημωσει ...
φτασαμε σε σημειο να διαβαζουμε για lux ξενοδοχεια στας Ευρώπας και εστιατορια που τρωει η Paris Hilton ...πρεπει να εξιλεωθουμε ...
κριμα παντως να λειπω τωρα που θα τα σπασουν ολα στην Αθηνα
αλλα τι να κανουμε αλλαξαμε γνωμη και προτιμαμε να βριζουμε καπου στην Ασια επειδη αργησε το τρενο αλλες 3 ωρες :D

οχι ρε γμτ εχει μεγαλες αποστασεις για τις παραλιες της goa ...ετσι μου ρχεται να παω επι τοπου να δω αν λες αληθεια :haha::haha:

varioAthens

Member
Καλωσορίσατε!!! :)
Τελικά ότι γλυτώσατε σε εισητήρια τα πληρώσατε σε υπέρβαρο!!!
Δεν πειράζει! Εσείς να είστε καλά και περιμένουμε ιστοριούλα!!! :)

coconut

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβετ
Namaste renata!
Σας μελεταγαμε οσο λειπατε.Που να βρισκονται τωρα,σε ποια παραλια της Goa να πηγανε,αν βρεθηκατε τελικα στην Kerala.........(σαν να ειχανε παει δικοι μας ανθρωποι στην πατριδα μας ενα πραγμα,τετοια λατρεια για τη χωρα υπαρχει)
Τωρα που γυρισατε περιμενουμε να μαθουμε τα νεα.
Aντε τωρα να προσγειωθεις στην ελληνικη πραγματικοτητα,με τα μετρα εξυγειανσης,μετα απο ταξιδι στην Ινδια.......:haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν παιζει να μείνω αλλο ελλαδα...καθημερινά νιώθω προδοσία...
σε καμμιά καλύβα με βλέπω μακρυά!!:D

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλωσηρθες!!! περιμενουμε γρηγορα στορυ με λεπτομερειες απο την αγαπημενη μου Ινδια, αφου συνελθεις πρωτα!!!

Καλα τοσα κιλα πως τα κουβαλαγατε περα δωθε ????

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
καλωσηρθες!!! περιμενουμε γρηγορα στορυ με λεπτομερειες απο την αγαπημενη μου Ινδια, αφου συνελθεις πρωτα!!!

Καλα τοσα κιλα πως τα κουβαλαγατε περα δωθε ????
δεν τα κουβαλούσαμε προςθεού!!
οι αποσκευές παρέμειναν στον πρώτο προορισμό και στους υπόλοιπους κουβαλούσαμε μόνο τα απαραίτητα..
το φτιάξαμε έτσι ώστε να επιστρέψομε στο αρχικό home stay,να παραλάβομε τις αποσκευές και να πάμε στο αεροδρόμιο..
περιττό να πώ οτι οσα ρούχα κουβαλούσα αποδείχτηκαν άχρηστα,γιατί εκεί ειλικρινά δεν χρειαζόσουν τίποτα και άν ήθελες ένα ρουχαλάκι υπήρχε παντού με ένα ευρώ.η σκόνη πλυντηριου που παντα κουβαλάω μαζί μου κάνει θαύματα:D

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Αφού σας είχαν περισσέψει και 200 ευρώ για τον γυρισμό, πάλι καλά να λέτε.... Μήπως τελικά εγώ δεν κάνω καλή οργάνωση και στο τέλος γυρνάω με ελάχιστα ευρουλάκια;;;;;;;

tai

Member
Ταξίδι-Όνειρο
το τελος του δρομου
Ρενατα καλωσορισατε :Dπεριμενουμε γρηγορα στορυ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη