kipi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταυλάνδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
Προκειμένου να αρχίσω την αναζήτηση προσφορών αεροπορικών εισητηρίων για Ταυλάνδη για το ερχόμενο καλοκαιρι (αν και ειναι πολυ νωρις ακομη) και εφοσον εχω ηδη αρχισει την αναγνωση των ταξιδιωτικων ιστοριων που την αφορουν, θα παρακαλουσα τους εχοντες ιδία αποψη γιαυτον τον προορισμο να με βοηθησουν ουτως ωστε να συνθεσω τη ραχοκοκαλια του επικειμενου ταξιδιου μου σαυτη τη χωρα. Θα εχω 15 μερες στη διαθεση μου και θα ηθελα τη γνωμη σας ως προς το πως,που και με ποια σειρα να τις διαθεσω ωστε να ειναι οσο το δυνατον πιο ολοκληρωμενη,οικονομικη και ευκολη η μεταβαση απο το ενα μερος στο αλλο. Καποια απο τις πρωτες σκεψεις που εκανα ειναι ,ενδεικτικα ,να ξεκινησω με 4 μερες στη Μπανγκογκ (φανταζομαι πως ειναι αρκετες) ουτως ωστε να εξαντλησω και να εξαντληθω στις περιηγησεις και κατοπιν 4 μερες (?)στο Σαμουι, 3 μερες (?)στο Παγκάν, και για τις υπολοιπες 4 (?) σε τριγυρω νησια-μερη (Chang Mai -Chang Rai ισως; δεν ξερω αν μπορουν να συνδιαστουν με τα παραπανω) που θα μου υποδειξετε και που το ζητουμενο για ολα θα ειναι χαλαρωση ,μπανιο σε εξωτικες παραλιες με διαφανα νερα,φοινικες ,λευκή ( αλλα και λιγοτερο λευκη) αμμο αλλα και καποιες δραστηριοτητες . Να σημειωσω οτι δεν ειμαι fan του σνορκελ, δεν εχω κανει ποτε αλλα μπορει και να δοκιμαζα μονο για την εμπειρια. Αν καποιος θελησει να ασχοληθει με το "προβλημα" μου, θα με εξυπηρετουσε αφανταστα αν μου προτεινε μερη και αριθμο ημερων που θα επρεπε να τους διαθεσω οπως επισης και τα μεσα μετακινησης που απαιτουνται (πχ αεροπλανο, βαρκα, ταχυπλοο κλπ) αν πρεπει οι κρατησεις για τις εκδρομες και τα μεσα να γινουν απο το ιντερνετ ή μπορουν και επι τοπου (δεν εννοω για τις βαρκες ) αλλα και ποιες πλευρες των νησιων ειναι καταλληλες για διαμονη για την περιοδο αλλα και για τους λογους που θελω να επισκεφθω αυτα τα νησια. (πχ ανατολικη, δυτικη, νοτια,βορεια πλευρα). Ευχαριστω εκ των προτερων και ελπιζω να μην σας κουρασα.