2 Αυγούστου 2017 #37 S skiadi Member Μηνύματα 31 Likes 10 Marizamv said: Αχααα πολύ ωραία! Και για χρήματα πάνω κάτω για 4 μέρες; Είναι οικονομικά σχετικά; κλικ για όλη την παράθεση... δεν ξέρω , εκεί θα δω !
Marizamv said: Αχααα πολύ ωραία! Και για χρήματα πάνω κάτω για 4 μέρες; Είναι οικονομικά σχετικά; κλικ για όλη την παράθεση... δεν ξέρω , εκεί θα δω !
13 Μαϊου 2019 #38 K kate_k Member Μηνύματα 27 Likes 2 Καλησπέρα, σκεφτόμασταν να πάμε φέτος διακοπές στην Αλόννησο, αλλά μας είπαν γνωστοί μας ότι δεν ενδείκνυται για διακοπές με μικρά παιδιά... Ισχύει;
Καλησπέρα, σκεφτόμασταν να πάμε φέτος διακοπές στην Αλόννησο, αλλά μας είπαν γνωστοί μας ότι δεν ενδείκνυται για διακοπές με μικρά παιδιά... Ισχύει;
14 Μαϊου 2019 #39 DELIDEB Member Μηνύματα 70 Likes 104 Ταξίδι-Όνειρο Παταγονία Δεν νομίζω ότι θα έχετε κάποιο πρόβλημα, ειδικά αν έχετε μεταφορικό μέσο. Πήγαμε πέρσι το καλοκαίρι και βασικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο για να μην πας με παιδιά.
Δεν νομίζω ότι θα έχετε κάποιο πρόβλημα, ειδικά αν έχετε μεταφορικό μέσο. Πήγαμε πέρσι το καλοκαίρι και βασικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο για να μην πας με παιδιά.