Προορισμοι για τριήμερο Καθαρά Δευτέρα

vangelis69

Member
Μηνύματα
161
Likes
202
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
Κάτι διαφορετικό είχαμε κάνει πέρυσι. Με Λεωφορείο ΚΤΕΛ για Λάρισα, διαμονή στην κεντρική πλατεία. Ζωντανή με πολύ νέο κόσμο. Κάθε πρωί πηγαίναμε στον Τύρναβο για το Μπουρανί, πάλι με το ΚΤΕΛ, ανά ώρα. Απολαυστικό και διαφορετικό το καρναβάλι. Χάπια χοληστερίνης και γαρδουμπάκια με τσίπουρο, πεζοπορικά στον ΑιΛιά καθώς και σε άλλες γειτονιές. Καθόλου αυτοκίνητο. Με το πέρας του τριημέρου συνεχίσαμε με το τραίνο προς το Πλατύ και από εκεί σε μια εξαιρετική Έδεσσα και ένα τέλειο διήμερο στα λουτρά Ποζάρ, με σχεδόν καθόλου κόσμο. Τελικά το τριήμερο έγινε δεκαπενθήμερο αλλά δεν σας τα λέω όλα γιατί θα ζηλέψετε, εξάλλου μιλάτε για τριήμερο. Λάβετε υπόψιν την ιδέα για Λάρισα και Τύρναβο για ένα διαφορετικό καρναβάλι και Κ. Δευτέρα, άκρως οικονομικό, απολαυστικό και γευστικό επί παντός επιπέδου.
Μια χαρά τα λες!!! Τυρναβίτικο Καρναβάλι -του οποίου οι εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει -μοναδικό στο είδος του! Το κορυφαίο στην Κεντρική Ελλάδα με αποκριάτικη παρέλαση την Κυριακή το βράδυ, απίστευτο γλέντι στη συνέχεια και το Μπουρανί την Καθαρά Δευτέρα!!! όσοι έχουν πάει το ξέρουν!
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.003
Likes
2.122
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Προτάσεις για μονοήμερη την καθαρά Δευτέρα στη 1 ωρα απο Αθηνα; Κάτι παραθαλάσσιο κατα προτιμηση να φαμε το χταποδακι μας κλπ
Ωρωπός, Χαλκίδα, Ερέτρια
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.543
Μηνύματα
899.735
Μέλη
39.257
Νεότερο μέλος
kateanderson

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom