σε ευχαριστω πολυ και εγω αυτο εχω στο μυαλο μου!Γιάννη το Ναυπλιο το θεωρώ μια πολύ καλή επιλογή.
Επίσης αν κάνεις μια έρευνα στο φόρουμ νομίζω θα πάρεις πολλές ιδέες.
Στο πιο κάτω νήμα υπάρχουν ιδέες για κοντινούς προορισμούς.
http://www.travelstories.gr/community/threads/Ιδέες-για-μονοήμερες-εκδρομές-από-Αθήνα.5655/
Εχω παρελθον πολυ γαλαξιδι και δεν θα ηθελα να την παω αλλα ευχαριστωΓαλαξίδι, συνδυάζεται με Δελφούς, Αράχωβα, Ερατεινή
Αστο τοτε το Γαλαξιδι(ποτε προλαβες και εκανες τοσο παρελθον; )και πηγενε Αραχωβα Ερατεινη.Εχω παρελθον πολυ γαλαξιδι και δεν θα ηθελα να την παω αλλα ευχαριστω
Ας το πουμε τυχερο καλοκαιρι αλλα 18 ημερες ηταν αρκετεςΑστο τοτε το Γαλαξιδι(ποτε προλαβες και εκανες τοσο παρελθον; )και πηγενε Αραχωβα Ερατεινη.
Kαι για την Ύδρα το ίδιο ισχύει. Παρκάρεις στο Μετόχι και παίρνεις το πλοιάριο (ελπίζω μόνο να μην το καταργήσανε)Εγώ είμαι οπαδός Σπετσών και Πόρου και πας ως εκεί με το αυτοκίνητο αντί για το πλοίο.
Να έχει θάλασσα , να ειναι ενα ομορφο ξενοδοχειο και για νυχτερινή ζωη απλα πραγματα!Δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ψαχνεις...
Να βρειτε ενα σουπερ ξενοδοχειο και να αραξετε? Να εχει κοσμικη ζωη το βραδυ? Να ειναι εντελως εξοχη και να κανετε δραστηριοτητες? Να εχει οπωσδηποτε θαλασσα?
Για δωσε διευκρινισεις...