Γενικά Προορισμοί για/με παιδιά

Nestoras

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
...
Ταξίδι-Όνειρο
Βαρκελώνη
Το πρώτο ταξίδι με το παιδί έγινε και ήταν στην Βαρκελώνη η οποία έθεσε τον πήχη πολύ ψηλά για την ανεύρεση του επόμενου προορισμού.

Είναι λοιπόν λογικό να μην αναζητούμε κάτι καλύτερο, ίσως ούτε καν κάτι εξίσου καλό, αλλά μια πόλη, έναν προορισμό που να προσφέρει ενδιαφέροντα και διασκεδαστικά στοιχεία και για ένα παιδί 2-3-4 ετών.

Ζητώ λοιπόν ξανά την πολύτιμη βοήθεια σας στο να συγκεντρώσουμε κάποια στοιχεία, αξιοθέατα, πάρκα, κλπ. ευρωπαϊκών πόλεων.

Στο μυαλό μου "τριγυρίζουν" η Ολλανδία και το Βέλγιο αλλά χωρίς να γνωρίζω κάτι συγκεκριμένα (διαβάζω παράλληλα...).

Περιμένω τις προτάσεις σας! ;)
 

axinos

Member
Μηνύματα
712
Likes
220
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Υπαρχει ειδικο θεμα στο φορουμ με θεματικα παρκα, το οποιο θα σου φανει χρησιμο. Εγω ημουν 2 εβδομαδες στην Κολονια και τα περιχωρα και το μερος προσφερεται για παιδια. Περα απο τη Fantasialand, που ειναι σαν μικρη Disneyland, εχει παραμυθοδαση (δαση, οπου υπαρχουν σπιτακια και στο καθε σπιτακι παιζεται/ απεικονιζεται ενα παραμυθι), το μουσειο σοκολατας (χαλια για μεγαλους, αλλα φανταζομαι ενδιαφερον για παιδια) και το Insel Hombroich (δες αντιστοιχο θεμα στην αναζητηση πληροφοριων) για πικνικ και βολτες στη φυση. Επισης υπαρχουν ζωολογικοι κηποι και παρκα για παιδια, πισινες με ζεστο νερο ειδικες για παιδια και πολλες εκδηλωσεις (κουκλοθετρο, μαριονετες κτλ). Δες αυτο (ελπιζω να ξερεις γερμανικα, γιατι δεν βλεπω τη σελιδα στα αγγλικα) KΓΆln fΓΌr Kinder | Koeln.de
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.914
Likes
52.090
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Στη Δανία υπάρχει Legoland κι απ΄όσο ξέρω ανοίγει και στη Γερμανία. Επίσης, πόλεις με υδραγωγεία και ζωολογικούς κήπους, καθώς και πρωτότυπα μεταφορικά μέσα (π.χ στο Άμστερνταμ είχα δει τριπλό ποδήλατο για γονείς και παιδί για να γυρίσεις όλη την πόλη).
 

axinos

Member
Μηνύματα
712
Likes
220
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Υπαρχει ηδη Legoland στην Γερμανια, αναμεσα Στουτγκαρδη και Μοναχο. Το εισιτηριο για 2 ενηλικες και 2 παιδια κοστιζει 109 ευρω (αν το αγορασεις διαδικτυακα). Οριστε η σελιδα στα αγγλικα. LEGOLAND - LEGOLAND Deutschland
Η Γερμανια γενικα προσφερεται για παιδια. Αν αποφασισεις να πας, εχω απειρα μερη να σου προτεινω.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.543
Μηνύματα
899.755
Μέλη
39.257
Νεότερο μέλος
kateanderson

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom