• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προκλητικος, τσαμπατζης και ξεφτιλας

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Διαβαστε να δειτε ποσο δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο οι πολιτικοι μας.

NewsIt.gr: Λαθρεπιβάτης ο Ευάγγελος Αντώναρος

Εγω παντως δεν θα τον αηνα να περασει. θα τον εκανα ρομπα σε ολους τους αλλους επιβατες και εκει να δω αν ειχε τα μουτρα να σπρωξει για να περασει μεσα. Λαμογακια ετοιμαστειτε... στις εκλογες ερχεται μαυρο που δεν το φανταζεστε...

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
το έχω εδώ και αναλυτικά...

του Τάσου Τέλλογλου H παρακάτω επιστολή δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Εφοπλιστής», τεύχος Σεπτεμβρίου του 2010. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται σχόλια. Συμπληρωματικά με τα στοιχεία που δίνει δύο πληροφορίες:

- Δεν θα εδίδετο στη δημοσιότητα χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του ομίλου που ελέγχει τα Super Fast/Blue Star δηλαδή της MIG του Ανδρέα Βγενόπουλου που είμαι σίγουρος ότι είδε και «έβαλε» το χέρι του στο κείμενο.

- Διακινείται στο διαδίκτυο απο μέλος εφοπλιστικής οικογένειας, από μέλος ας πούμε αντίπαλης εφοπλιστικής οικογένειας που μάλιστα στην αρχή υποστήριξε την κυβέρνηση Καραμανλή.

«Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της Βουλής,
Θέμα: Μεταφορά βουλευτού κ. Avτώναρoυ με πλοία της εταιρείας μας.

Ο βουλευτής του ελληνικού Κοινοβουλίου, κ. Ευάγγελος Αντώναρος, επιβιβάστηκε στις 18 Ιουλίου 2010 στο πλοίο ΒLUΕ STAR 2 της εταιρείας μας, με σκοπό να ταξιδέψει από το νησί της Κω στο νησί της Πάτμου. Κατά την επιβίβαση και σύμφωνα με τον νόμο, του ζητήθηκε από τον αρχιλογιστή του πλοίου το εισιτήριό του, όπως συμβαίνει με κάθε άλλον επιβάτη. Ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι είναι βουλευτής και έχει ελευθέρας. Παρά την επισήμανση από τον κ. αρχιλογιστή ότι ακόμη και σ' αυτή την περίπτωση απαιτείται για τη νόμιμη επιβίβασή του εισιτήριο έστω μηδενικό, ο κ. Αντώναρος τον ευχαρίστησε και εισήλθε του πλοίου. Δεδομένου ότι εκείνη τη στιγμή επιβιβάζονταν στο πλοίο 250 επιβάτες, το πλήρωμα προτίμησε να μη δώσει περαιτέρω έκταση στο επεισόδιο, ώστε να μη δημιουργηθεί πρόβλημα στον καταπέλτη του πλοίου και να μην ταλαιπωρηθούν αναίτια από τη συμπεριφορά του εν λόγω βουλευτή οι υπόλοιποι επιβάτες, οι οποίοι και κανονικά έφεραν τα εισιτήριά τους και τηρούσαν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Μετά την είσοδό του στο πλοίο, εκδόθηκε εισιτήριο στον κ. Αντώναρο -με το φθηνότερο ναύλο, αξίας 15.50 ευρώ - προκειμένου να ταξιδέψει νομίμως και όχι ως λαθρεπιβάτης. Εκείνος αρνήθηκε να πληρώσει το ποσό με την ίδια δικαιολογία και επέδειξε στο σημείο αυτό τη βουλευτική του ταυτότητα.

Ύστερα από τα παραπάνω γεγονότα, τα ζητήματα που ανακύπτουν είναι τα εξής:

1. Παρακαλούμε για την αποζημίωση της εταιρείας μας από τη Βουλή για το ταξίδι του κ. Αντώναρου, σύμφωνα με τα συνημμένα παραστατικά.

2. Παρακαλούμε όπως εκδώσετε οδηγία προς τους βουλευτές όταν επιθυμούν να κάνουν χρήση της ελεύθερης κυκλοφορίας με πλοία ακτοπλοϊας που τους έχετε παράσχει, να φροντίζουν εγκαίρως για την έκδοση εισιτηρίου, όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Σας επισημαίνουμε ότι βάσει νόμου απαγορεύεται η επιβίβαση στο πλοίο ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ χωρίς έγκυρο εισιτήριο.

3. Επειδή αντιλαμβανόμεθα ότι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν όλες οι ακτοπλοϊκές εταιρείες, παρακαλούμε όπως προχωρήσετε σε θέσπιση συγκεκριμένης διαδικασίας για την αποζημίωσή μας σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως συμβαίνει με τα άλλα μέσα μεταφοράς και όπως επανειλημμένως έχουμε ζητήσει, διαδικασία που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να εκδίδονται τα εισιτήρια από μια ιδιωτική εταιρεία χωρίς να καταβληθεί το αντίτιμο. Έως ότου μας γνωστοποιηθεί και συμφωνηθεί η διαδικασία αυτή, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε τα μέλη του Κοινοβουλίου ότι όσον αφορά στην εταιρεία μας θα πρέπει να εκδίδουν κανονικά εισιτήριο ολόκληρου ναύλου.

4. Τέλος, παρακαλούμε όπως προβείτε σε συστάσεις προς τους Έλληνες βουλευτές, οι οποίοι όλοι έχουν εκλεγεί από τον ελληνικό λαό για να τον υπηρετούν και όχι για να διεκδικούν προνόμια και να αξιώνουν διαφορετική μεταχείριση από τον απλό πολίτη, προκειμένου να αποφεύγονται αμετροεπείς συμπεριφορές, που δεν τιμούν κανέναν και επιτείνουν το κλίμα δυσαρέσκειας που υφίσταται σήμερα.

Με τιμή
Attica Group
Πέτρος Μ. Βέττας
Διευθύνων Σύμβουλος»

micmic

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βotswana
Ταξίδι-Όνειρο
Trans-African Highways
Ωραία θα ήταν αν το κόμμα του επέβαλλε στον βρωμόγυφτο βουλευτή ένα πρόστιμο 15.000 ευρώ... και αν στις επόμενες εκλογές οι ψηφοφόροι θυμόντουσαν αυτό το μικρό περιστατικό και έπρατταν αναλόγως.

Δυστυχώς ούτε το ένα θα συμβεί ούτε το άλλο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Διαβαστε να δειτε ποσο δεν εχουν ουτε ιερο ουτε οσιο οι πολιτικοι μας.

NewsIt.gr: Λαθρεπιβάτης ο Ευάγγελος Αντώναρος

Εγω παντως δεν θα τον αηνα να περασει. θα τον εκανα ρομπα σε ολους τους αλλους επιβατες και εκει να δω αν ειχε τα μουτρα να σπρωξει για να περασει μεσα. Λαμογακια ετοιμαστειτε... στις εκλογες ερχεται μαυρο που δεν το φανταζεστε...
Σε καμμία απολύτως υπόλυψη δεν τον έχω τον Αντώναρο. Θα θεωρούσα απολύτως φυσιολογική ροή των πραγμάτων να έχει συμβεί αυτό που περιγράφεται.
Όμως είναι οξύμορο να γίνεται αναφορά σε επιστολή προς τον πρόεδρο της βουλής, ένα θέμα που αδιαμφισβήτητα το "τσιμπάνε" εύκολα όλοι οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες όλων των μέσων, κι από την άλλη η μοναδική αναφορά στην είδηση να είναι στο newsit.gr.
Πιο πιθανό μου φαίνεται ως πόλεμος του newsit.gr στον κ. Αντώναρο. Και όσο κι αν δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους Έλληνες πολιτικούς, και ειδικά στο συγκεκριμένο, ακόμα περισσότερο δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη στους Έλληνες δημοσιογράφους.
Επομένως, μέχρι (και αν) να επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν εμπιστεύομαι το newsit.gr και θεωρώ ότι δεν έχει συμβεί τίποτα.

ΥΓ. Είδα και το άρθρο του Τέλλογλου στο protagon.gr. Η είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Επομένως, μέχρι (και αν) να επιβεβαιωθεί η είδηση, δεν εμπιστεύομαι το newsit.gr και θεωρώ ότι δεν έχει συμβεί τίποτα.
υπάρχει και σε σημερινές εφημερίδες. από την πλευρά του είπε ότι αγνοούσε την υποχρέωση έκδοσης μηδενικού εισιτηρίου και θα προχωρούσε στην εξόφληση του ποσού.
μετά από τόσα χρόνια τσάμπα μετακινήσεων θυμήθηκε η εταιρεία τη διαδικασία.. αυτό το θέμα κάπου μπαζει και χρειάζεται επιφυλακτικότητα μεχρι να ακουστούν και οι 2 πλευρές για να μην εξυπηρετηθούν συμφέροντα και "τσάμπα"..

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
ΥΓ. Είδα και το άρθρο του Τέλλογλου στο protagon.gr. Η είδηση φαίνεται να επιβεβαιώνεται.
Πιστεύεις οτι μια τέτοια είδηση θα την δημοσίευαν σε μεγάλη εφημερίδα οπως καθημερινή, νέα, ελευθεροτυπία κλπ?
Μπα...ειναι σαν τις ειδήσεις για τους επώνυμους που τις γράφει μόνο το hello...:D

Donnie darko

Banned
Φτηνή προπαγάνδα κ λαικισμός που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε κανείς να βρεί....Μας έχουν χώσει μέσα,έχουν κατακλέψει το κράτος,η ανεργία καλπάζει,τα λουκέτα βαράνε κόκκινο,η κοινωνία έχει γονατίσει,έχουν κοπεί οι μισθοί κ οι συντάξεις,το ΔΝΤ κάνει πάρτι καταστρατηγώντας εργασιακά δικαιώματα κ εμείς ασχολούμαστε με τα 15 ευρώ του Αντώναρου-του κάθε Αντώναρου-;Ε,όχι ρε παιδιά λίγο ντροπή,λίγο τσίπα ούτε μικρά παιδάκια δεν τα τρώνε αυτά....Δημοσίευσε ρε ψηλέ κανα άρθρο για τα θέματα που προαναφέρω κ τα 15 ευρώ τα δίνω εγώ

Christian

Member
Φτηνή προπαγάνδα κ λαικισμός που μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε κανείς να βρεί....Μας έχουν χώσει μέσα,έχουν κατακλέψει το κράτος,η ανεργία καλπάζει,τα λουκέτα βαράνε κόκκινο,η κοινωνία έχει γονατίσει,έχουν κοπεί οι μισθοί κ οι συντάξεις,το ΔΝΤ κάνει πάρτι καταστρατηγώντας εργασιακά δικαιώματα κ εμείς ασχολούμαστε με τα 15 ευρώ του Αντώναρου-του κάθε Αντώναρου-;Ε,όχι ρε παιδιά λίγο ντροπή,λίγο τσίπα ούτε μικρά παιδάκια δεν τα τρώνε αυτά....Δημοσίευσε ρε ψηλέ κανα άρθρο για τα θέματα που προαναφέρω κ τα 15 ευρώ τα δίνω εγώ
Πολύ σωστός Dd

Υ.Γ Για τους θαυμαστές συγκεκριμένων δημοσιογράφων
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ : Η βρωμιά δεν έχει όρια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος