Theodore1967
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΣΟΥΗΔΙΑ-ΝΟΡΒΗΓΙΑ
Εύχομαι σε όλους Χρόνια Πολλά κ Καλή Πρωτοχρονιά.
Έστω και αργά, ηλικιακά, θα ξεκινήσω το δεύτερο ταξίδι μου στην Ευρώπη μετά από 25 χρόνια. Προγραμματίζω να βρεθώ μέσα Μάϊου 2024, στην Σουηδία. Εκτιμώ ότι ο καιρός θα είναι καλός για να μπορώ να κάνω κάποιες εκδρομές σε διπλανές πόλεις.
Η βάση μου θα είναι η πόλη Ουψάλα όπου εκεί θα με φιλοξενεί ένας φίλος μου για όσες μέρες θέλω.
Όπως το έχω προγραμματίσει σκέφτομαι να κάνω τα εξής :
09/05 Άφιξη στην Ουψάλα
11/05 Άφιξη στην Κοπεγχάγη (τρένο 6,5 ώρες)
11/05 Αναχώρηση για Μάλμε Σουηδίας για παρακολούθηση Eurovision 2024 (τρένο 0,45 λεπτά), και επιστροφή στην Κοπεγχάγη
12/05 Περιήγηση Κοπεγχάγη
13/05 Περιήγηση Κοπεγχάγη
14/05 Αναχώρηση για Γκέτεμποργκ (τρένο 3,50 λεπτά)
15/05 Περιήγηση Γκέτεμποργκ
16/05 Αναχώρηση για Όσλο (τρένο 3,30 λεπτά)
16/05 Περιήγηση Όσλο
17/05 Αναχώρηση για Ουψάλα (τρένο 6,32 λεπτά)
18/05-25/05 Παραμονή και χαλάρωση στην Ουψάλα.(θα βοηθώ τον φίλο μου που δουλεύει μάγειρας σε εστιατόριο).
Παρακαλώ πείτε μου τα εξής :
1) Εάν είναι ακριβό το εισιτήριο των μετακινήσεων που περιέγραψα πιο πάνω με το τρένο
2) Εάν αξίζει να μείνω σε αυτές τις πόλεις λιγότερο ή περισσότερο για να περιηγηθώ
3) Εάν το χρονοδιάγραμμα , δηλαδή η σειρά των επισκέψεων στις πόλεις αυτές, είναι σωστή από θέμα κόστος χρημάτων και χρόνου.
4) Εάν πρέπει να προσθέσω ή να αφαιρέσω προορισμούς
5) Τι χρήματα να προυπολογίσω για το ταξίδι αυτό. (εκτός του αεροπορικού ταξιδιού μετάβασης και επιστροφής από την Αθήνα και φυσικά του κόστους διαμονής στην Ουψάλα αφού θα φιλοξενούμαι).
6) Ξενοδοχεία ή airbnb ?
7) Να εκδώσω αεροπορικά εισιτήρια εντός του Ιανουαρίου για να πετύχω καλές τιμές. Πως θα βγάλω το εισητήριο επιστροφής ανοικτό σε περίπτωση που έρθω νωρίτερα ή αργότερα.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - 3 Διανυκτερεύσεις
ΓΚΕΚΤΕΜΠΟΡΓΚ - 2 Διανυκτερεύσεις
ΟΣΛΟ - 2 Διανυκτερεύσεις
Δυστυχώς δεν έχω ταξιδέψει εκτός συνόρων και μπορώ να ρωτώ πράγματα που τα ξέρει όλος ο κόσμος αλλά όχι εγώ.
Μιλάω καλά την Αγγλική Γλώσσα, μόνο.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.
Έστω και αργά, ηλικιακά, θα ξεκινήσω το δεύτερο ταξίδι μου στην Ευρώπη μετά από 25 χρόνια. Προγραμματίζω να βρεθώ μέσα Μάϊου 2024, στην Σουηδία. Εκτιμώ ότι ο καιρός θα είναι καλός για να μπορώ να κάνω κάποιες εκδρομές σε διπλανές πόλεις.
Η βάση μου θα είναι η πόλη Ουψάλα όπου εκεί θα με φιλοξενεί ένας φίλος μου για όσες μέρες θέλω.
Όπως το έχω προγραμματίσει σκέφτομαι να κάνω τα εξής :
09/05 Άφιξη στην Ουψάλα
11/05 Άφιξη στην Κοπεγχάγη (τρένο 6,5 ώρες)
11/05 Αναχώρηση για Μάλμε Σουηδίας για παρακολούθηση Eurovision 2024 (τρένο 0,45 λεπτά), και επιστροφή στην Κοπεγχάγη
12/05 Περιήγηση Κοπεγχάγη
13/05 Περιήγηση Κοπεγχάγη
14/05 Αναχώρηση για Γκέτεμποργκ (τρένο 3,50 λεπτά)
15/05 Περιήγηση Γκέτεμποργκ
16/05 Αναχώρηση για Όσλο (τρένο 3,30 λεπτά)
16/05 Περιήγηση Όσλο
17/05 Αναχώρηση για Ουψάλα (τρένο 6,32 λεπτά)
18/05-25/05 Παραμονή και χαλάρωση στην Ουψάλα.(θα βοηθώ τον φίλο μου που δουλεύει μάγειρας σε εστιατόριο).
Παρακαλώ πείτε μου τα εξής :
1) Εάν είναι ακριβό το εισιτήριο των μετακινήσεων που περιέγραψα πιο πάνω με το τρένο
2) Εάν αξίζει να μείνω σε αυτές τις πόλεις λιγότερο ή περισσότερο για να περιηγηθώ
3) Εάν το χρονοδιάγραμμα , δηλαδή η σειρά των επισκέψεων στις πόλεις αυτές, είναι σωστή από θέμα κόστος χρημάτων και χρόνου.
4) Εάν πρέπει να προσθέσω ή να αφαιρέσω προορισμούς
5) Τι χρήματα να προυπολογίσω για το ταξίδι αυτό. (εκτός του αεροπορικού ταξιδιού μετάβασης και επιστροφής από την Αθήνα και φυσικά του κόστους διαμονής στην Ουψάλα αφού θα φιλοξενούμαι).
6) Ξενοδοχεία ή airbnb ?
7) Να εκδώσω αεροπορικά εισιτήρια εντός του Ιανουαρίου για να πετύχω καλές τιμές. Πως θα βγάλω το εισητήριο επιστροφής ανοικτό σε περίπτωση που έρθω νωρίτερα ή αργότερα.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - 3 Διανυκτερεύσεις
ΓΚΕΚΤΕΜΠΟΡΓΚ - 2 Διανυκτερεύσεις
ΟΣΛΟ - 2 Διανυκτερεύσεις
Δυστυχώς δεν έχω ταξιδέψει εκτός συνόρων και μπορώ να ρωτώ πράγματα που τα ξέρει όλος ο κόσμος αλλά όχι εγώ.
Μιλάω καλά την Αγγλική Γλώσσα, μόνο.
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ.