GiwtaMerlia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βρυξέλλες-Άμστερνταμ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αμερική
Σωστό κι αυτό! Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές!
Από Politeama το είχα πάρει εγώ και αν θυμάμαι καλά έκανε κανένα 20 λεπτο, νομίζω όμως πως δεν πήγαινε μέχρι στον σταθμό και μου είχε κάνει εντύπωση αυτό.Σωστα. Η τελευταια ερωτηση αφορουσε μερη χωρις χρηση ΜΜΜ. Για Παλερμο βεβαια εχω ενσταση. Το θρυλικο 806 για να διασχισει ολη την πολη, τα 13+ χιλιομετρα απο σταθμο, μπορει να κανει απο 30' εως και 60' χαλαρα τα ΣΚ..
Ειπα σταθμο ενδεικτικα. Τελευταία εχουν γινει αλλαγες λογω τραμ κ μετρο. Απο σταθμο ειναι χαλαρα 30'+ Κ απο Πολιτεαμα παντως εξαρταται παρα πολυ απο ωρες, μερες αιχμης. Τα 30'ειναι μεσος ορος. Αξιζει παντως σιγουρα μια φορα. Για καθε μερα μμμ...Από Politeama το είχα πάρει εγώ και αν θυμάμαι καλά έκανε κανένα 20 λεπτο, νομίζω όμως πως δεν πήγαινε μέχρι στον σταθμό και μου είχε κάνει εντύπωση αυτό.
Με τα πόδια! Το θέατρο βρίσκεται κοντά στην μία άκρη του ιστορικού κέντρου.Επίσης με τι τρόπο μπορώ να μετακινηθώ εντός της Ταορμινα για να πάω από το ξενοδοχείο μου (που βρίσκεται κοντά στο κεντρο ) προς το αρχαίο θέατρο
Νομίζω ότι έχει λεωφορείο αλλά εμείς πηγαίναμε με το τελεφερίκ.και την παραλία Ιζολα μπελα.
1. τραινο απο centrale με ανταποκριση Μεσσινα. απο Giardini που φτανει το τραινο, μικρο λεωφορειο.1. ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να πάω από παλερμο-Ταορμινα και
2.αν υπάρχει μέσο απευθείας από αεροδρόμιο του παλερμο.
Τραίνο, λεωφορείο.πως μπορώ να πάω από Κατανια που θα με αφήσει το αεροπλάνο,Ταορμινα
Η Isola bella είναι μία από τις παραλίες κάτω από την Ταορμίνα.Δηλαδή πάνε πακέτο. Εμείς πήγαμε με το τελεφερίκ.μετά από εκεί θέλω να πάω σίγουρα Συρακουσες και Ιζολα μπελα
Σε γενικές γραμμές, σε καλύπτουν.Οι συγκοινωνίες στην Ταορμινα (τρένα,λεωφορεία) σε καλύπτουν;
Ο σταθμός του τραίνου απέχει περίπου 2 χλμ από την πόλη,δίπλα την θάλασσα και συνδέεται με αυτήν με λεωφορείο. Ο σταθμός των λεωφορείων(υπαίθριο πάρκινγκ με κιόσκια) βρίσκεται λίγες εκατοντάδες μέτρα έξω από την πόλη.Από που τα παίρνεις
Castelmola. Χωριό με την καλύτερη θέα στην ευρύτερη περιοχή.Ποια αλλά μέρη προτείνετε που να πηγαίνεις με συγκοινωνίες κοντά στην Ταορμινα;
Καλησπέρα. Πες μας και πόσες μέρες θα κάτσεις.Καλησπέρα! Μέσα του Νοέμβρη θα ταξιδέψω μόνη μου (πρώτη φορά )για Σικελία φτάνοντας στο Παλέρμο και αναχωρώντας από την Κατάνια. Μέρη που αξίζει να επισκεφτώ και ίσως να διανυκτερευσω?θα κινηθώ με τρένο, λεωφορείο κτλ. Οποία πληροφορία καλοδεχούμενη!