• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προγραμματισμένη Διακοπή Λειτουργίας

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Για τεχνικούς λόγους που έχουν να κάνουν με εργασίες συντήρησης στους servers στους οποίους φιλοξενείται το TravelStories στη Γερμανία, μας ειδοποίησε η εταιρεία φιλοξενίας ότι πρόκειται να υπάρξει μια προγραμματισμένη ΔΙΑΚΟΠΗ λειτουργίας αύριο το βράδυ.

Η διακοπή είναι λοιπόν από τις 23:30 το βράδυ της 8 Ιουνίου μέχρι τις 08:30 το πρωί της επόμενης ημέρας 9 Ιουνίου.

Προγραμματίστε να βγείτε έξω, να δείτε φίλους που είχατε χρόνια να δείτε, να πάτε μια βόλτα από τους γονείς σας που έχουν να σας δουν από τότε που άνοιξε το site, και γενικά να τακτοποιήσετε όλες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις αυτές τις ώρες που το TravelStories θα κοιμάται. :D:D:D

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Επιτηδες το κανετε εεε??
Δηλαδη αυριο θα κοιμηθω νωρις ???? Οχιιιιιιιιιι:(:(

laki

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρισιιιιιι........
Ταξίδι-Όνειρο
Ολη η Γη,μπορω;;;;
Προγραμματίστε να βγείτε έξω, να δείτε φίλους που είχατε χρόνια να δείτε, να πάτε μια βόλτα από τους γονείς σας που έχουν να σας δουν από τότε που άνοιξε το site, και γενικά να τακτοποιήσετε όλες τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις αυτές τις ώρες που το TravelStories θα κοιμάται. :D:D:D
Πλακα στην πλακα εχω φαει (κ ειμαι σιγουρη πως δεν ειμαι η μονη) τρελο κολλημα με την σελιδα!!Αν κ αυριο δινω μαθημα πρωι πρωι καθομαι κ διαβαζω τις ιστοριες σας...Αχ αχ αχ αχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Μην κανεις κανενα αστειο....θα κανουμε πορεια εξω απο τη βουλη
και μετα κατω απο το σπιτι σου:haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Πωπω! Τι μας λες τωρα! Ποιες επισκεψεις και χαζα! Delirium tremens θα παθουμε!
Οι γιατροι του forum ας δωσουν τις απαραιτητες ιατρικες οδηγιες παρακαλω. Και ο Θεος βοηθος!
Το κουταλι στο στομα το ξερω, τιποτις αλλο;:D

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Το ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, θα εφοδιαστούμε με ατελείωτα μπουκάλια αλκοόλ και καπνό (παντός είδους), θα πίνουμε κοιτώντας με λαχτάρα την κενή οθόνη, το πρωί θα μας βρει στο κρεβάτι με ρίγη περιτριγυρισμένους με άδεια μπουκάλια και τασάκια γεμάτα αποτσίγαρα, να μετράμε τα λεπτά 8:12, 8:13, 8:14
Κουράγιο αδέλφια και αυτό θα περάσει.

Last edited by a moderator:

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Μα στη Γερμανία οι servers; Στο άντρο κάθε πρόσφατου κακού; :haha::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
και αυτοί πια οι servers!!!!!!
πάλι καλά που δεν ειναι στην αμερική να μας καθυστερούν κατι 24ωρα!!:D
δεν τους βάζεις στο Ηράκλειο που έχει ανοίξει μια καλή εταιρεία σε καλή τιμή ειναι και κοντά και δεν έχομε και διαφορά ωρας?:rolleyes:

Επι τη ευκαιρία αύριο το βράδυ λέω να πάω στην όπερα!!:cool:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μα στη Γερμανία οι servers; Στο άντρο κάθε πρόσφατου κακού; :haha::haha:
:lol::lol:εκεί που είναι το ΚΕΦΑΛΑΙΟ βεβαια. :bleh:

πάλι καλά που δεν ειναι στην αμερική να μας καθυστερούν κατι 24ωρα!!:D
Στην αμερική ήταν παλιότερα αλλά είχα γκρίνιες από τους αμερικάνους ότι δεν προωθώ τη Νέα Υόρκη αρκετά στο φόρουμ και με διώξανε. :bleh::bleh:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μα κι αυτοί οι ευλογημένοι δεν το έκαναν Τετάρτη που έχουμε κανονίσει όλοι τις συναντήσεις; Τσ τς απαράδεκτοι! :haha::haha:

Bahari

Member
Μα κι αυτοί οι ευλογημένοι δεν το έκαναν Τετάρτη που έχουμε κανονίσει όλοι τις συναντήσεις; Τσ τς απαράδεκτοι! :haha::haha:
Κι εγώ ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα!!! :haha::haha: Αχ, Παναγία μου και πώς θα περάσουν αυτές οι 9 ώρες; Έχω δοκιμάσει και άλλες φορές να απεξαρτηθώ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα :) Αυτή η 9ωρη υποχρεωτική απεξάρτηση όμως, μου προκαλεί πανικό:bleh: και... :klaps:Κουράγιο αδέρφια! :bleh::haha:

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Το ξέρεις ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει, θα εφοδιαστούμε με ατελείωτα μπουκάλια αλκοόλ και καπνό (παντός είδους), θα πίνουμε κοιτώντας με λαχτάρα την κενή οθόνη, το πρωί θα μας βρει στο κρεβάτι με ρίγη περιτριγυρισμένους με άδεια μπουκάλια και τασάκια γεμάτα αποτσίγαρα, να μετράμε τα λεπτά 8:12, 8:13, 8:14
Κουράγιο αδέλφια και αυτό θα περάσει.

:haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος