Εκανες πολύ καλά luis ..οταν πήγα με οργανωμενο κατάλαβα οτι ήταν πολύ άδικο να πάω τοσο μακρυά και να μην ευχαριστηθώ..και όλα αυτά με νοικιασμένο αυτοκίνητο και χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα.Όλα αυτά σε 16 μέρες.
και σχετικα με τα χρηματα; ποσα ξοδεψες συνολικα;Θα σου πώ εν τάχει τις εντυπώσεις μου και βγάζεις τα δικά σου συμπεράσματα....
Πήγα μόνος μου στο Μεξικό το 2002.Έμεινα στην πρωτεύουσα για 5 μέρες.Ειναι το μόνο μέρος σε όλη τή χώρα που θέλει λίγο προσοχή (όχι ακριβά ρούχα,ρολόγια κλπ). Πήρα λεοφωρείο και πήγα στην οαχάκα, πολύ υραία πολη .Εμεινα εκεί 2 βραδια, δε χρειαζεται παραπάνω.Μετά πήρα αεροπλάνο και πήγα κανκούν.Μόνο ξενοδοχεία, ωραία παραλία και τίποτα άλλο.Η πόλη δε λέει τίποτα.Απο εκεί πήγα πλαγια δλ κάρμεν (πολύ όμορφο παραλιακό μέρος) για 2 βράδυα, πήγα μέριδα (επίσης πολύ ωραίο μέρος) πήγα βαγιαδολίδ(για 1 βράδυ μόνο) , πήγα τσιτσέν ιτσά και όλα αυτά με νοικιασμένο αυτοκίνητο και χωρίς να αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα.Όλα αυτά σε 16 μέρες.
το ξερω εχεις δικιο αλλα στην παρουσα φαση δεν μποω να κανω αλλιως. δεν μπορουσα να κλεισω απο πριν εισητηρια ουτε εχω το χρονο να οργανωθω.Εκανες πολύ καλά luis ..οταν πήγα με οργανωμενο κατάλαβα οτι ήταν πολύ άδικο να πάω τοσο μακρυά και να μην ευχαριστηθώ..
αποτέλεσμα να θέλω να ξαναπάω ανεξάρτητα,να παραμένω όσο θέλω σε σημεία που με εντυπωσίασαν,να μην έχω τον βραχνά του πρωινού ξυπνήματος και τα 20 άτομα στο κεφάλι μου..
μπορεί να μας πήγαιναν σε μέρη που ίσως δεν θα μπορούσα να πάω--πραγματικά το πρόγραμμα ήταν φοβερό και είδαμε εκπληκτικά πράγματα αλλα δυστυχώς δεν μπορει κανείς να τα αφομιώσει σε 15 μερες ..
Η φιλη μας θα το διαπιστώσει και εκείνη αυτό αλλα ας το προσπαθήσει..
Καλα απο θετική ενεργεια αλλο τιποτα! περιμενω πως και πως να ερθει η 9η Αυγουστου!Σηκω και πήγαινε το ταξίδι σου..
μην ακούς τι λέμε ..οπουδήποτε παμε για πρώτη φορά ειναι πανέμορφα!
μην φρενάρεις τώρα την χαρά σου.
απολαυσέ το που ξέρεις μπορει να περάσεις τέλεια και το σημαντικότερο ξεκίνα με θετική ενέργεια και αύρα!!
θα περιμένομε υπομονετικά να επιστρέψεις και να μας αφηγηθείς την ιστορία σου..
καλό ταξίδι.