LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
ναι ειδες? δεν ειναι τι ειπατε καλη μου ειναι το που πατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μα γιατί; Τι είπαμε και σε συγχύσαμε;
ναι ειδες? δεν ειναι τι ειπατε καλη μου ειναι το που πατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μα γιατί; Τι είπαμε και σε συγχύσαμε;
ελα μου ντε...να χτυπάμε τα δικά μας τα κεφάλια που πήγαμεναι ειδες? δεν ειναι τι ειπατε καλη μου ειναι το που πατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αντε ...,μπας και συνελθετε και ξεχαστε για λιγο τα ταξιδια...............εσυ χρωστας μια Μαδαγασκαρη ετσι? μην ξεχνιεσαι...ελα μου ντε...να χτυπάμε τα δικά μας τα κεφάλια που πήγαμε
Αν δεν κάνουν ταξίδια αυτοί που μπορούν, οι υπόλοιποι που - για διάφορους λόγους - δεν μπορούν, τι ιστορίες θα έχουν να διαβάζουν;αντε ...,μπας και συνελθετε και ξεχαστε για λιγο τα ταξιδια...............εσυ χρωστας μια Μαδαγασκαρη ετσι? μην ξεχνιεσαι...
σωστο και αυτο.....................................Αν δεν κάνουν ταξίδια αυτοί που μπορούν, οι υπόλοιποι που - για διάφορους λόγους - δεν μπορούν, τι ιστορίες θα έχουν να διαβάζουν;
Καλά, μην είσαι και τόσο σίγουρος Για πήγαινε και κάτσε κανένα μήνα και θα σου πω εγώ αν υιοθετήσεις ή όχι κάποιες από τις συμπεριφορές τους Είναι απλά θέμα επιβίωσης... αν δεν σπρώξεις και δεν ποδοπατήσεις σε φάγανε λάχανοΝομίζω και να το προσπαθήσω αυτό δε γίνεται