chris7
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λουξεμβούργο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καναδάς
Μην προβαίνεις σε τέτοιες ακραίες ενέργειες.Θα τσιριξω κ θα ξυπνησω τον κοσμο...γκρρρρ
Μην προβαίνεις σε τέτοιες ακραίες ενέργειες.Θα τσιριξω κ θα ξυπνησω τον κοσμο...γκρρρρ
Δεν σου εχει κάνει την κράτηση,μην αγχωνεσαι κανε υπομονη ως το πρωι και θα σου ερθει e mail λεγοντας σου ακριβως αυτο.Το επαθα πριν δυο εβδομαδες,εστειλα μυνημα στην εξυπηρετηση πελατων,μέχρι να λάβω απάντηση την επομένη μου είχαν ηδη στειλει mail οτι δεν ειχε γίνει η κράτηση.Δεν κανει καμια διαδικασια οταν παταω αγορα. Σαν να μην κανω καν κλικ στο κουτακι αγορα. Πηρα στην τραπεζα δεν εγινε καν προσπαθεια χρεωσης. Κολλαει ολη η σελιδα μολις πατησω αγορα.....Θα τσιριξω κ θα ξυπνησω τον κοσμο...γκρρρρ
συμφωνώ, αυτό θα σου έλεγα και εγώ. το ίδιο μου συνέβη και εμένα από τον μοτζιλα και τελικά τα έκλεισα από το κινητό μου.Μπορείς να δοκιμάσεις και με άλλο browser..
Χαχαχαχαχα γεγονός πάντως το σιγουρο ειναι οτι ημασταν τελικα αρκετοι με το ιδιο πρόβλημα!Θα πρέπει να έχουν λυθεί περισσότερες απορίες εδώ ,απ'ότι στο help desk της
Ryan !!!
Καλημερα, μπορεις κανονικα να κανεις χρηση της καρτας σου για αγορα εισιτηριων, δεν ισχυουν τα capital controls σε αυτη την περιπτωση. Εχεις αλλη καρτα να δοκιμασεις; Η καρτα σου η χρεωστικη ειναι βεβαιο οτι λειτουργει κανονικα; Τσεκαρε παλι τα στοιχεια που βαζεις.Καλησπέρα σας. Ετοιμάζομαι να κάνω ένα ταξίδι στη Ρώμη και θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να αγοράσει κάποιος εισιτήρια μέσω Ryan Air με τη χρήση χρεωστικής κάρτας, γιατί γνωρίζω ότι για κάποιο διάστημα επιτρέπονταν οι αγορές εισιτηρίων μόνο με μετρητά , λόγω των capital controls. Δοκίμασα να κλείσω, αλλά συνεχώς η κάρτα μου απορρίπτεται και δεν μπορώ να πραγματοποιήσω την αγορά. Αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να με ενημερώσει.. (Ή αν τυχόν κάνω εγώ κάποιο σφάλμα του τύπου πρέπει να γράψω ολόκληρο το όνομα του κατόχου της κάρτας ή μόνο τα αρχικά λατινικά όπως αναγράφονται στην κάρτα κτλ.) Ευχαριστώ..
Τα αρχικά λατινικά όπως αναγράφονται στην κάρτα.πρέπει να γράψω ολόκληρο το όνομα του κατόχου της κάρτας ή μόνο τα αρχικά λατινικά όπως αναγράφονται στην κάρτα;