• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

epp1783

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Καλησπερα και απο μενα

Εγω ειμαι εδω και 2 χρονια μονιμος κατοικος Τσεχιας και ειδικα στο Βrno.

Απο Brno θα υπαρχει η διαδρομη με λεωφορειο που διαρκει 2.5 ωρες.

Για τα εισητηρια μπορεις να κλεισεις απο εδω https://bustickets.studentagency.eu/Booking/from/BRNO/to/PRAHA/passengers/1/departure/20141112/tarif/REGULAR/return/false?0#search-results

Την περιγραφη των λεοφoρειων τα λεει το rethimno! :)

Απο εκει και περα το Brno δεν εχει τα αξιοθεατα που εχει η Πραγα και θελει γενικα και λιγο προσοχη καθως δεν μιλανε αρκετοι αγγλικα.

Εστιατορια στο Brno πολυ καλα θα βρεις το pegas, vytopna (pub που σου φερνει το ποτο ενα τρενακι), stopkova, modra ruze, και επισης απο τη vyopna απεναντι εχει ενα πολυ ωραιο εστιατοριο.

Απο αξιοθεατα δεν εχει πολλα. Τα κυρια ειναι το καστρο του Spilberg (οχι του σκηνοθετη :) ) και η εκκλησια των αποστολων Πετρου και Παυλου. Επισης ξεχωριστη αναφορα γινεται στο μνημειο στη πλατεια ελευθεριας οπου ειναι ομοιωμα οβιδας 2ου παγκοσμιου πολεμου αλλα ακυριολεκτικα μοιαζει πιο πολυ με ....... dildo! :haha::haha:.

Πραγα πιστευω θα βρεις πολλες πληροφοριες απο πολλα posts στο φορουμ μιας και ειναι διασημος τουριστικος προορισμος.

Επισης λεφτα απο οποιαδηποτε τραπεζα εκτος απο ruifesen (η οπως αλλιως γραφεται, ειναι γερμανικη κιτρινη) Συμφερει με εθνικη να τραβας λεφτα καθως εχει προμηθεια μονο ενα ευρω. Επισης οταν κανεις συνναλαγη παντα βγαζει το μηχανημα μια ερωτηση αν αποδεχεσαι την εγγυηση των χρηματων. Πατας οχι γιατι ενω η αξια του 1 ευρω ειναι περιπου στις 27,5 kc εκει στο χρεωνει 25kc. Οποτε πατας no και η χρεωση γινεται περιπου στις 27kc και εισαι μια χαρα. Για οτιδηποτε αφορα το Brno ειμαι στη διαθεση σας! :clap:

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες και το χρόνο σου. Κράτησα αρκετές σημειώσεις.

Το ξενοδοχείο που θα μένουμε είναι αυτό http://www.booking.com/hotel/cz/efi-brno.el.html
Φαίνεται αρκετά κοντά στο κέντρο. Τα σχόλια λένε ότι η περιοχή είναι λίγο creepy τριγύρω αλλά δεν μας νοιάζει :p

Επίσης όλοι έχουμε αγγλικούς λογαριασμούς καθότι κάτοικοι Αγγλίας οπότε καλύτερα να συμβουλευτώ και την τράπεζα μου για την προμήθεια ε;

Αν σκεφτώ και κάτι άλλο θα σε ενοχλήσω :D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Κρίμα! Και θα πίναμε καμιά μπύρα :p
Γράψε μας τις εντυπώσεις σου από το ξενοδοχείο όταν γυρίσεις, το είχα δει και εγώ αλλά τελικά προτίμησα άλλο !!

epp1783

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΚΟΥΒΑ
Αν θελετε μπορουμε να βρεθουμε. Εγω την αλλη εβδομαδα θα ειμαι μετα τις 10 το βραδυ ελευθερος!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.642
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom