• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Πράγα - σκέψεις για ταξίδι με γκρούπ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Χεστήκαμε που έχει φτηνά αεροπορικά... εμεις γουστάρουμε γκρουπ... Μέγιστε που έχεις πείρα στα γκρουπ για Πράγα, άρχισε να οργανώνεις...

Υ.Γ. Το θέμα τα σπάει και δεν είναι social... παρακαλούμε τους mods να το μεταφέρουν στη σωστή ενότητα...
Υπάρχει λύση !!! Έχουμε το κατάλληλο άτομο που έχει ήδη παει με Group στην Πράγα και εχει τεραστια εμπειρια επι του θεματος

Κώστα τι λες ;;;;;θα μας οργανώσεις ;;;;;;;
Κάποια αστεία που έχουν πλάκα στον πραγματικό κόσμο και μεταξύ μας, δεν είναι για να αναπαράγονται σε ιντερνετικά forum, γιατί τα διαβάζουν και άλλοι εκτός από μας...

Δεν έχω πάει ποτέ με γκρουπ στην Πράγα, και μετά τα 13 μου, δεν έχω πάει ποτέ με γκρούπ πουθενά.

XRISTOS71

Member
Κάποια αστεία που έχουν πλάκα στον πραγματικό κόσμο και μεταξύ μας, δεν είναι για να αναπαράγονται σε ιντερνετικά forum, γιατί τα διαβάζουν και άλλοι εκτός από μας...

Δεν έχω πάει ποτέ με γκρουπ στην Πράγα, και μετά τα 13 μου, δεν έχω πάει ποτέ με γκρούπ πουθενά.

Λάσπη εμπάθεια και χολή !!!!!! μόνο αυτό έχω να πώ :mad:
Κάτω τα χέρια απο τον Μέγιστο :D:D

ΥΓ. Το θέμα κακώς πήγε στο social.
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε ενα ομαδικό ταξίδι στην αγαπημένη Πράγα .

Traveller

Member

Πόσο ξενέρωτος είσαι Θεέ μου... ειδικά δε όταν λες ψέμματα... όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι στην Πράγα πηγαίνεις πάντα με γκρουπ...

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Λάσπη εμπάθεια και χολή !!!!!! μόνο αυτό έχω να πώ :mad:
Κάτω τα χέρια απο τον Μέγιστο :D:D

ΥΓ. Το θέμα κακώς πήγε στο social.
Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετοί που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον σε ενα ομαδικό ταξίδι στην αγαπημένη Πράγα .
Το έβαλα κατα λάθος. Ας το διορθώσει κανενας mod.

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Τώρα το είδα το θέμα....θα το σκεφτω και εγώ αν κανονιστεί κάτι ομαδικό ..την πρόταση της ευαγγελίας την βρίσκω ενδιαφέρουσα...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Τώρα το είδα το θέμα....θα το σκεφτω και εγώ αν κανονιστεί κάτι ομαδικό ..την πρόταση της ευαγγελίας την βρίσκω ενδιαφέρουσα...
Eυχαριστω πολυ Ιωαννα !!
Πρεπει να οργανωσουμε γκρουπακι. Να βρουμε καταλυμα, εστιατορια !!!
Την ιδεα την πηρα απο εδω :p
ΑΕΤΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ

vickokka

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
ευαγγελια said:
Eυχαριστω πολυ Ιωαννα !!
Πρεπει να οργανωσουμε γκρουπακι. Να βρουμε καταλυμα, εστιατορια !!!
Την ιδεα την πηρα απο εδω :p
ΑΕΤΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΩΝ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΟΧΡΙΔΑ
Καλημέρα κοριτσάρα!!!
Κι εμένα μ'ενδιαφερει η Οχριδα και δη τα Μπιτολα,που είναι ο τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε η συννονοματη γιαγιά μου!!πρεπει να το δω κάποτε αυτό το μέρος!!
Αν γίνει κάτι ειδοποίησε!!!...

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Καλημέρα κοριτσάρα!!!
Κι εμένα μ'ενδιαφερει η Οχριδα και δη τα Μπιτολα,που είναι ο τόπος που γεννήθηκε και μεγάλωσε η συννονοματη γιαγιά μου!!πρεπει να το δω κάποτε αυτό το μέρος!!
Αν γίνει κάτι ειδοποίησε!!!...
Εμ πρεπει να τσιγκλισουμε λιγακι τον κοσμο για να ακολουθησει.
Το θεμα ειναι να υπαρξει κενο Σ/Κ μεσα στο φθινοπωρο γιατι στο καταχειμωνο δε θα το ευχαριστηθουμε

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom