Ναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήταν πολύ όμορφα και πέσαμε και σε καλό (για την εποχή) καιρό και καναμε πολλές βόλτες..Αλλά σίγουρα και άνοιξη θαναι πολύ ωραία!
Σ'ευχαριστώ Chris!! Έχουν χαθεί βέβαια οι φωτογραφίες από το τελευταίο κεφάλαιο αλλά θα τις ξανανεβάσω..Μου άρεσε πολύ η ιστορία σου.
Ευχαριστούμε πολύ.
Ευχαριστώ Vierinia.. Όμορφη η Πράγα αλλά Βιέννη-Βουδαπέστη μου άρεσε ακόμα περισσότερο! Η Πράγα είναι γραφική (όπως και η Βουδαπέστη) αλλά στην Βιέννη έχει περισσότερα πράγματα να δεις και να κάνεις..Καταρχήν συγχαρητήρια για την όμορφη ιστορία.
Μπορείς να κάνεις μια μικρή σύγκριση Βουδαπέστης - Πράγας? Σκεφτόμουν να κάνω ένα ταξίδι Βουδαπέστη - Βιέννη το 2013 αλλά διαβάζω πολλές όμορφες ιστορίες τελευταιά για Πράγα και είμαι σε δίλημμα
Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά έτσι και αλλιώς σκεφτόμουν το Βιέννη-Βουδαπέστη μιας και υπολόγιζα περίπου 7 διανυκτερεύσεις. Μάλλον η Πράγα θα είναι βαρετή για τόσες μέρες και δεν βλέπω να μπορεί να συνδιαστεί με κάποια αλλη μεγάλη πόλη. Εκτός απο το Βερολίνο ίσως, αλλά μου μοιάζει λίγο ταλαιπωρία ο συνδυασμός.Ευχαριστώ Vierinia.. Όμορφη η Πράγα αλλά Βιέννη-Βουδαπέστη μου άρεσε ακόμα περισσότερο! Η Πράγα είναι γραφική (όπως και η Βουδαπέστη) αλλά στην Βιέννη έχει περισσότερα πράγματα να δεις και να κάνεις..
Η Πράγα δεν είναι για 7 διανυκτερευσεις και πιστευω έχεις δίκιο, το Βερολίνο είναι αρκετά μακριά και είναι άλλο ταξίδι από μόνο του.. Αρα καλα το σκέφτεσαι για Βιέννη-Βουδαπέστη!Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά έτσι και αλλιώς σκεφτόμουν το Βιέννη-Βουδαπέστη μιας και υπολόγιζα περίπου 7 διανυκτερεύσεις. Μάλλον η Πράγα θα είναι βαρετή για τόσες μέρες και δεν βλέπω να μπορεί να συνδιαστεί με κάποια αλλη μεγάλη πόλη. Εκτός απο το Βερολίνο ίσως, αλλά μου μοιάζει λίγο ταλαιπωρία ο συνδυασμός.