Ναι λίγο πριν τα Χριστούγεννα ήταν πολύ όμορφα και πέσαμε και σε καλό (για την εποχή) καιρό και καναμε πολλές βόλτες..Αλλά σίγουρα και άνοιξη θαναι πολύ ωραία!
Μου άρεσε πολύ η ιστορία σου.
Ευχαριστούμε πολύ.
Ευχαριστώ Vierinia.. Όμορφη η Πράγα αλλά Βιέννη-Βουδαπέστη μου άρεσε ακόμα περισσότερο! Η Πράγα είναι γραφική (όπως και η Βουδαπέστη) αλλά στην Βιέννη έχει περισσότερα πράγματα να δεις και να κάνεις..Καταρχήν συγχαρητήρια για την όμορφη ιστορία.
Μπορείς να κάνεις μια μικρή σύγκριση Βουδαπέστης - Πράγας? Σκεφτόμουν να κάνω ένα ταξίδι Βουδαπέστη - Βιέννη το 2013 αλλά διαβάζω πολλές όμορφες ιστορίες τελευταιά για Πράγα και είμαι σε δίλημμα
Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά έτσι και αλλιώς σκεφτόμουν το Βιέννη-Βουδαπέστη μιας και υπολόγιζα περίπου 7 διανυκτερεύσεις. Μάλλον η Πράγα θα είναι βαρετή για τόσες μέρες και δεν βλέπω να μπορεί να συνδιαστεί με κάποια αλλη μεγάλη πόλη. Εκτός απο το Βερολίνο ίσως, αλλά μου μοιάζει λίγο ταλαιπωρία ο συνδυασμός.Ευχαριστώ Vierinia.. Όμορφη η Πράγα αλλά Βιέννη-Βουδαπέστη μου άρεσε ακόμα περισσότερο! Η Πράγα είναι γραφική (όπως και η Βουδαπέστη) αλλά στην Βιέννη έχει περισσότερα πράγματα να δεις και να κάνεις..![]()
Η Πράγα δεν είναι για 7 διανυκτερευσεις και πιστευω έχεις δίκιο, το Βερολίνο είναι αρκετά μακριά και είναι άλλο ταξίδι από μόνο του.. Αρα καλα το σκέφτεσαι για Βιέννη-Βουδαπέστη!Σε ευχαριστώ πολύ. Βασικά έτσι και αλλιώς σκεφτόμουν το Βιέννη-Βουδαπέστη μιας και υπολόγιζα περίπου 7 διανυκτερεύσεις. Μάλλον η Πράγα θα είναι βαρετή για τόσες μέρες και δεν βλέπω να μπορεί να συνδιαστεί με κάποια αλλη μεγάλη πόλη. Εκτός απο το Βερολίνο ίσως, αλλά μου μοιάζει λίγο ταλαιπωρία ο συνδυασμός.