vana23kara
Member
Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι πότε ξεκινάνε στολισμοί κ Χριστούγεννιατικες αγορές στην Πράγα;;σκέφτομαι να τη συνδιασω με ένα ταξίδι μου 24-28 Νοεμβρίου.
Μονο η αγορά του κάστρου θα υπάρχει. Οι άλλες ανοίγουν απο 30/11. Λογικά όταν θα πας εσύ οι πλατείες θα είναι σε φάση εργοτάξιου λόγω ετοιμασιών... Δες εδω :Καλησπέρα. Θέλω να ρωτήσω κάτι πότε ξεκινάνε στολισμοί κ Χριστούγεννιατικες αγορές στην Πράγα;;σκέφτομαι να τη συνδιασω με ένα ταξίδι μου 24-28 Νοεμβρίου.
Τέλειος..ούτε μια μέρα βροχη@thalia tsif Ο καιρός τι λέει στην Πράγα ;
Από θέμα κρύου, παλεύεται?Τέλειος..ούτε μια μέρα βροχη
Έχει ήλιο κ λίγο κρύο...παλεύεται μια χαρά..μΑπό θέμα κρύου, παλεύεται?
Ευχαριστώ πολύ. Όταν με το καλό γυρίσεις γράψε μας εντυπώσεις.Έχει ήλιο κ λίγο κρύο...παλεύεται μια χαρά..μ
18 Δεκεμβριου θα ειμαι Πραγα μηπως ξερεις αν εχει καπου λουτρα οπως πχ Gellert στη Βουδαπεστη;Δεν ξέρω αν κάποιος στο φόρουμ σχολίασε το θέμα των τιπς ..στους τουρίστες βάζουν συν 10%του λογαριασμού..αυτό το κάνουν μόνο στους τουρίστες κ το βάζουν σαν υποχρεωτικό ενώ είναι παράνομο..τραγικό..
εχεις κανει;αν ναι σε ποιο;μεχρι στιγμης εχω βρει καποια με μπυραΚαλημέρα. Στο Karlovy Vary για λουτρά.
Δεν κάνω ιαματικά, λουτρά κτλεχεις κανει;αν ναι σε ποιο;μεχρι στιγμης εχω βρει καποια με μπυρα