giannismits
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
Αγαπημένη μουΓιάννη! Από καιρό είχε πάρει το μάτι μου αυτή την ιστορία με την Πράγα παραμυθοεφιάλτη, αλλά λόγω προορισμού δεν είχα αξιωθεί να μπω να διαβάσω. Μόλις τώρα διαπίστωσα ότι γράφεις ιστορία και κάνεις χαμό, αρχίζω λοιπόν την ανάγνωση.
χαχα ε ήμουν σίγουρος πως εσύ που είσαι του εναλλακτικού δεν θα καιγόσουν να διαβάζεις για την Πράγα
Ομολογώ πως χάρηκα με την αποδοχή που είχε και αυτή η ιστορία μου. Για την Πράγα όμως δεν το περίμενα να πω την αλήθεια γιατί υπάρχουν αμέτρητες ιστορίες και πληροφορίες στο φόρουμ. Όταν γράφεις ιστορίες για τετριμμένους προορισμούς, πρέπει με κάποιον τρόπο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον του αναγνώστη! Εκτός από τη χιουμοριστική έναρξη με τα gif, η ιστορία ήταν του κλασικού στυλ που γράφω και όλοι ξέρουν. Απλά πιστεύω πως επειδή παρουσίασα μια Πράγα όχι τόσο τουριστική και επειδή είδαμε και περιοχές εκτός κέντρου, σε συνδυασμό πάντα με τις φωτογραφίες έγινε πιο ενδιαφέρουσα. Όπως έχουν πει και οι περισσότεροι, έτσι κι εγώ ιστορίες γράφω πρώτα για μένα, να είναι ζωντανή η ανάμνηση του ταξιδιού, να θυμάμαι λεπτομέρειες και φυσικά να γίνει μια χρηστική και χρήσιμη ιστορία για μελλοντικούς ταξιδιώτες.
Τα λιγουρεύεστε?