Eva_m
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ??
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μαλδίβες
Ως συνήθεις αναποφάσιστοι... Πράγα, Άμστερνταμ,Στοκχόλμη, Βαρκελώνη ή Βουδαπέστη;;;;;;;;; συν και πλην της καθεμίας pleaseeeeeeeeee
έστω ανάμεσα σε πράγα κ βουδαπέστηο καθές έχει δικά του συν και κατά, θα σε μπερδέψουμε περισότερο από ότι θα καταλάβεις
Κατά σειρά (υποθέτοντας καλοκαίρι): Αμστερνταμ, Στοκχόλμη, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, ΠράγαΩς συνήθεις αναποφάσιστοι... Πράγα, Άμστερνταμ,Στοκχόλμη, Βαρκελώνη ή Βουδαπέστη;;;;;;;;; συν και πλην της καθεμίας pleaseeeeeeeeee
Δεν έχω ιδέα για την Στοκχόλμη (αν και θέλω πολύ να πάω) αλλά για τα υπόλοιπα συμφωνώ 100% με τον taver..Κατά σειρά (υποθέτοντας καλοκαίρι): Αμστερνταμ, Στοκχόλμη, Βαρκελώνη, Βουδαπέστη, Πράγα
Υποθέτωντας χειμώνα, η σειρά γίνεται Βουδαπέστη, Πράγα, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη, Στοκχόλμη (η τελευταία μόνο και μόνο λόγω θερμοκρασιών).
Άμστερνταμ δαγκωτό. Η καλύτερη εποχή. Αν μάλιστα μπορείς, προσπάθησε να είσαι εκεί και την ημέρα της Βασίλισσας (30/4), γίνεται το σώσε... Αν θες πιο φτηνά, βέβαια, απέφυγε τη.για αρχές Μαϊου λέμε.. Όχι έχω ταξιδέψει αρκετά σε Ευρώπη