Πού θα πάτε τα Χριστούγεννα?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Οι γιορτές πλησιάζουν, οπότε θα το παίξω σαν τους μαγαζάτορες που αρχίζουν από τώρα και βγάζουν λαμπιόνια στις βιτρίνες :lol:

Θα πάτε κανένα ταξιδάκι τα Χριστούγεννα? Έχετε κανονίσει? Πού σκέφτεστε?

Εγώ εδώ και 4 χρόνια τα Χριστούγεννα φεύγω. Φέτος είμαι ακόμα demi, προτάσεις πολλές, εντός και εκτός... Ευρώπης. :)

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Βασικά ακόμα για Χριστούγεννα δεν ξέρω αλλά από τις 10 έως τις 15 θα είμαι στο Λιντς της Αυστρίας για επαγγελματικο λόγο.

Έχει πάει κανένας? Γενικά από Αυστρία ξέρω, έχω πάει 3 φορές αλλά όχι σε εκείνη την πόλη.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κι'εγώ έχω πάει αλλά όχι σε αυτήν την πόλη.

Καλό ακούγεται πάντως, ακόμα και για δουλειά. :)

maria

Member
Καταρχήν να σας χαιρετίσω, καθότι είμαι νέο μέλος, είναι η πρώτη φορά που γράφω και είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκω μια ιστοσελίδα που αφορά ταξίδια!

Τα Χριστούγεννα μου αρέσει να κάθομαι περισσότερο σπίτι μου, Αθήνα, λόγω οικογενειακής ατμόσφαιρας. Φέτος όμως υπάρχει ένα ενδεχόμενο να πάω Κρήτη για λίγες μέρες.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Welcome και από εμένα. :)

Τελικά όσο πλησιάζει ο καιρός φαίνεται ότι θα είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από καιρό που θα μείνω εδώ. Πώς είναι η Αθήνα τα Χριστούγεννα αλήθεια? :D

maria

Member
Σας ευχαριστώ!

Dakis η Αθήνα τα Χριστούγεννα είναι πιο όμορφη απ' ότι όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Ειδικά το κέντρο που είναι στολισμένο, τα μαγαζιά με τα χριστουγεννιάτικα, αλλά και οι άλλες συνοικίες είναι αρκετά καλά.

giotamike σε ζηλεύω. Η Αυστρία το χειμώνα πρέπει να είναι καταπληκτική. Καλό ταξίδι και καλά να περάσεις! :p

giotamike

Member
Επόμενο Ταξίδι
USA
Ναι, η Αυστρία το Χειμώνα είναι καταπληκτική. Ιδιαίτερα η Βιέννη και το Σαλτσμπουργκ. Απ'την μια η αγορά της Βιέννης και απ'την άλη το επιβλητικο κάστρο του Σαλτσμπουργκ είναι μαγευτικά. Το Γκράαζ είναι και αυτό γραφικό. Ιδιαίτερα το κάστρο του και η "κρυφή" πλευρά του που φιλοξενεί χώρο για την ορχήστρα. Όταν θα επιστρέψω άπό το Λιντς θα σας πω και γι'αυτό.!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ Βιέννη και Σάλτζμπουργκ είχα πάει Σεπτέμβρη, αλλά ακόμα και τότε ήταν πολύ όμορφα. Ειδικά το Σάλτζμπουργκ είναι από τα πιο γραφικά μέρη που έχω δει.

dk

Banned
Επόμενο Ταξίδι
Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Tωρα που οι διακοπες τελειωσαν για τους περισσοτερους πρεπει να σκεφτουμε που θα παμε τα Χριστουγεννα!!!!

Lthanos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο
Ταξίδι-Όνειρο
2 μήνες στην Κίνα
Δεν τέλειωσαν οι διακοπές. Σε μια βδομάδα φεύγουμεεεεεεε.

Χριστούγεννα πάντως, δύσκολα να φύγω. Λίγο πριν ή λίγο μετά μπορεί. Για λίγο πριν λέμε για Βερολίνο.

ΥΓ Η αδελφή μου τα Χριστούγεννα θα πάει Σικάγο και ΝΥ (Δευκαλίων ... που είσαι; )

ipanag

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τα Χριστούγεννα ελπίζω πουθενά! Όλο τον υπόλοιπο χρόνο είναι τόσο ωραία, γιατί να στριμωχτούμε στο χαμό και να πληρώσουμε και ακριβά? Αν και βολεύει από θέμα άδειας ...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα