dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Αυτα που ζητάς βέβαια δεν γίνονται!!! Χώρα, πόλη , έτσι πάει το παιχνίδι. Σιγά μην βρούμε και τον αρχιτέκτονα!!!! Λεω ένα Πεκίνο για αρχή...
Μη γελιέσαι, φίλε μου, επειδή έχω βάλει φώτο της Μις Μαρπλ, μόνο στην τύχη λέω ό,τι λέω, ούτε καν είδα ότι έχει σημαιάκια...είναι όντως στην Κίνα (εκ των υστέρων πρόσεξα το giveaway, τα κόκκινα σημαιάκια κατά μήκος του δρόμου, σε βοήθησε
Νερα, μην δίνεις δικαιώματα και δημιουργείς δεδικασμένο. Θα λυσσάξουμε στο τέλος να ψάχνουμε για αρχιτέκτονες, εταιρείες δόμησης, μηχανικούς, οδούς και αριθμούς.... άστο σου λέω , μιά πολή και έξω απο την πόρτακαι μετά θα δω αν μπορώ να βρω τι είναι το "κομψοτέχνημα"...
Τι θες τώρα? Ποιο είναι το αντικείμενο? Το βρίσκουμε αμα θέλουμε αλλά ΔΕΝ πάει έτσι το παιχνίδι. Ας κάνουμε και μια εξαίρεση, αφου έίσαι καινούργιος και μετά συνεχίζει η καλή μου Νερα που βρήκε χώρα και πόληείναι στη Σαγκάη, και θα βοηθήσω λέγοντας ότι κανονικά το αντικείμενο αυτό στέκεται όρθιο και όχι πλαγιαστό για να είναι λειτουργικό
Στις περισσότερες περιπτώσεις έτσι γίνεται...κανονικά το αντικείμενο αυτό στέκεται όρθιο και όχι πλαγιαστό για να είναι λειτουργικό
Μην λες τέτοια! δεν στράβωσα. Πάνω που ήμουν στα ίχνη του μυστηρίου το αποκάλυψες! Τωρα περίμενε να δούμε τι καλό θα μας βάλει η Νέρα και σε ποια ήπειρο θα μας τρέξειγια να μη στραβώσει κι άλλο ο φίλος μου ο Dim Kyr, είναι ένα ηλιακό ρολόι και παρακαλώ τη Nera να ανεβάσει την επόμενη φωτογραφία