• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Βρήκα το νησί Nauru που παλιά λέει ονομαζόταν Pleasant island..σου κάνει???

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Οχι. Δεν μου κάνει. Ειπαμε, οι άνθρωποι είναι οι πιο ευτυχισμένοι του πλανήτη. Το άλλο να σας πω?

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
O συμπαθής κύριος διαμένει στα νησιά Gilli! Eίναι περιχαρής γιατί μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ένας χαριτωμένος μεν, ευτραφής δε, ιθαγενής, και όλοι οι άλλοι κακιασμένοι της φυλής τον κορόιδευαν και δεν του έδιναν τα γλυκάδια από το ψητό...Τον είχαν του κλώτσου και του μπάτσου, 'τοτέμ' τον αποκαλούσαν και τον άφηναν στην απέξω κάθε φορά που ξερόψηναν κανέναν αιχμάλωτο από γειτονικό νησάκι...είδε κι αποείδε λοιπόν, μπήκε στην πιρόγα του και τράβηξε για τα νησιά του Σολωμώντα μπας και βρει κάποια λύση...όπερ και εγένετο! Επέστρεψε σοφότερος και γηραιότερος στην πατρίδα του, ακολούθησε την ομώνυμη δίαιτα των νήσων του, ήτοι μικρά καστανά μυρμηγκάκια ποσέ σε γάλα καρύδας, κι ήρθε κι έγινε ένας κούκλος! Αγνώριστος πραγματικά! Τώρα τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες της φυλής για τα περαιτέρω, τον ραίνουν με κληματσίδες κισσού, κι αυτός είναι πολύ μα πολύ ευτυχισμένος....

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
:haha::haha::haha::haha::haha::haha: αυτή κι αν δεν είναι ανάλυση. Προτείνω να γίνει δεκτή η απάντηση

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
O συμπαθής κύριος διαμένει στα νησιά Gilli! Eίναι περιχαρής γιατί μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ένας χαριτωμένος μεν, ευτραφής δε, ιθαγενής, και όλοι οι άλλοι κακιασμένοι της φυλής τον κορόιδευαν και δεν του έδιναν τα γλυκάδια από το ψητό...Τον είχαν του κλώτσου και του μπάτσου, 'τοτέμ' τον αποκαλούσαν και τον άφηναν στην απέξω κάθε φορά που ξερόψηναν κανέναν αιχμάλωτο από γειτονικό νησάκι...είδε κι αποείδε λοιπόν, μπήκε στην πιρόγα του και τράβηξε για τα νησιά του Σολωμώντα μπας και βρει κάποια λύση...όπερ και εγένετο! Επέστρεψε σοφότερος και γηραιότερος στην πατρίδα του, ακολούθησε την ομώνυμη δίαιτα των νήσων του, ήτοι μικρά καστανά μυρμηγκάκια ποσέ σε γάλα καρύδας, κι ήρθε κι έγινε ένας κούκλος! Αγνώριστος πραγματικά! Τώρα τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες της φυλής για τα περαιτέρω, τον ραίνουν με κληματσίδες κισσού, κι αυτός είναι πολύ μα πολύ ευτυχισμένος....
:haha::haha::clap::clap:
Θα μπορούσε να ήταν και έτσι..... Γρ;aφτο σε μορφή ριμάτας και το συζητάμε:bleh: (Δεν είναι φυσικά τα Gilli islands)

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
H πρότασή σου γίνεται δεκτή, αν δεν έχετε αντίρρηση, να το πω?
όχι, βέβαια, δε γίνεται! άσε μας να παιδευτούμε!!!!!!

(hydronetta μου, εγώ πάντα τέτοιες αναλύσεις κάνω, (βλ. προηγούμενη φωτό για Ρωσία, όπου μέχρι και το όνομα του αρχισιδερά έξω από το σταθμό τους βρήκα...) αλλά για ένα μυστήριο λόγο, δε γίνονται ποτέ δεκτές....άμα είσαι έξω από τα κυκλώματα....)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap::clap: Κυρίες και κύριοι, έχουμε νικητή!!!!
Ειναι τα Βανουάτου, που με επίσημες μελέτες έχουν αναδειχθει το 2006 το μέρος με τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους της γης, ανάμεσα σε 178 κράτη σε όλο τον κόσμο:clap::clap::clap:

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
:clap::clap::clap:
Μπράβο earth, γιατί εγώ έψαχνα να βρω στην ονομασία κάτι που να θυμίζει χαρούμενο άνθρωπο!
Ως και στο Πόρτο Αλέγκρε έφτασα, αλλά δεν το είπα γιατί δεν ήταν νησί :bleh:

Α ρε dimkyr μας παίδεψες αυτή τη φορά!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:clap::clap::clap:
Μπράβο earth, γιατί εγώ έψαχνα να βρω στην ονομασία κάτι που να θυμίζει χαρούμενο άνθρωπο!
Ως και στο Πόρτο Αλέγκρε έφτασα, αλλά δεν το είπα γιατί δεν ήταν νησί :bleh:

Α ρε dimkyr μας παίδεψες αυτή τη φορά!
Σορι Νερα μου, αλλά το είχα άχτι:D μια φορά και εγώ να βάλω κάτι δύσκολο.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Και μας έλεγες ότι είναι πασίγνωστα τα νησιά??:shock: Εγώ πρώτη φορά τ' ακούω!!! Ή αλλιώς είμαι πολύ αδιάβαστη!!

Πάω να ψαχτώ..σας λυπάμαι ύστερα από το προηγούμενο, θα βάλω κάτι βατό:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402