Earth Citizen
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Βρήκα το νησί Nauru που παλιά λέει ονομαζόταν Pleasant island..σου κάνει???
O συμπαθής κύριος διαμένει στα νησιά Gilli! Eίναι περιχαρής γιατί μέχρι πριν λίγους μήνες ήταν ένας χαριτωμένος μεν, ευτραφής δε, ιθαγενής, και όλοι οι άλλοι κακιασμένοι της φυλής τον κορόιδευαν και δεν του έδιναν τα γλυκάδια από το ψητό...Τον είχαν του κλώτσου και του μπάτσου, 'τοτέμ' τον αποκαλούσαν και τον άφηναν στην απέξω κάθε φορά που ξερόψηναν κανέναν αιχμάλωτο από γειτονικό νησάκι...είδε κι αποείδε λοιπόν, μπήκε στην πιρόγα του και τράβηξε για τα νησιά του Σολωμώντα μπας και βρει κάποια λύση...όπερ και εγένετο! Επέστρεψε σοφότερος και γηραιότερος στην πατρίδα του, ακολούθησε την ομώνυμη δίαιτα των νήσων του, ήτοι μικρά καστανά μυρμηγκάκια ποσέ σε γάλα καρύδας, κι ήρθε κι έγινε ένας κούκλος! Αγνώριστος πραγματικά! Τώρα τον κυνηγάνε όλες οι γυναίκες της φυλής για τα περαιτέρω, τον ραίνουν με κληματσίδες κισσού, κι αυτός είναι πολύ μα πολύ ευτυχισμένος....
H πρότασή σου γίνεται δεκτή, αν δεν έχετε αντίρρηση, να το πω?αυτή κι αν δεν είναι ανάλυση. Προτείνω να γίνει δεκτή η απάντηση
όχι, βέβαια, δε γίνεται! άσε μας να παιδευτούμε!!!!!!H πρότασή σου γίνεται δεκτή, αν δεν έχετε αντίρρηση, να το πω?
Κυρίες και κύριοι, έχουμε νικητή!!!!Vanuatu???
Σορι Νερα μου, αλλά το είχα άχτι μια φορά και εγώ να βάλω κάτι δύσκολο.
Μπράβο earth, γιατί εγώ έψαχνα να βρω στην ονομασία κάτι που να θυμίζει χαρούμενο άνθρωπο!
Ως και στο Πόρτο Αλέγκρε έφτασα, αλλά δεν το είπα γιατί δεν ήταν νησί
Α ρε dimkyr μας παίδεψες αυτή τη φορά!