Bahari
Member
Σωστά!!! Είδατε που με κατηγορείτε ότι βάζω δύσκολα και περίεργα;Πω πω..καλέ τι έγινε εδώ μέσα??
Αυτό κάτι μου θυμίζει. Μήπως είναι Ριάντ?
Σωστά!!! Είδατε που με κατηγορείτε ότι βάζω δύσκολα και περίεργα;Πω πω..καλέ τι έγινε εδώ μέσα??
Αυτό κάτι μου θυμίζει. Μήπως είναι Ριάντ?
Μπράβο Αστραλ! Χαρακτηριστική φωτογραφία, ένα νησί ελληνικό -που και αυτό δεν είναι σίγουρο-, μία βάρκα, δυο σπίτια και τρία δένδρα. Φωνάζει το πράγμα. Αλλά εγώ δεν το ακούω............
Είσαι με τα καλά σου? Εγώ δυσκολεύομαι να βρώ και το νησί. Θες και το χωριό? Μη χειρότερα. Τόσες απαιτήσεις ούτε το ΔΝΤ έχει!!!!!!
Πω πω γκρίνια αδερφάκι μου!
Άντε να σας βοηθήσω από την αρχή λέγοντάς σας ότι είναι Κυκλάδες! Αλλά ακριβώς λόγω της βοήθειας, δε θα μου βρείτε μόνο το νησί, αλλά και το χωριό
Όχι, δεν είναι ΚέαΔεν ξέρω πού είναι, αλλά αυτού του τύπου τα βράχια μου θυμίζουν νοτιοανατολική αττική, νότια εύβοια από την πλευρά του ευβοϊκού και Κέα.
Για να μάθεις να γκρινιάζεις άλλη φοράΕίσαι με τα καλά σου? Εγώ δυσκολεύομαι να βρώ και το νησί. Θες και το χωριό? Μη χειρότερα. Τόσες απαιτήσεις ούτε το ΔΝΤ έχει!!!!!!
Είπα ότι είναι Κυκλάδες, δε με προσέχετε και θα σας μαλώσωΧμμ..Σαρωνικος? Αιγινα?
Ααααα....μη μου αλλάζετε τις απαντήσεις σας μετά, δε σας προλαβαίνω!Χμμ..Σαρωνικος? Αιγινα?
Ακυρο, τωρα ειδα τις απαντησεις. Κυθνος?