Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Δεν το πιστεύω!!!!!! Το βρήκα!!!!!! Ε! μα χρυσή μου δεν είναι ονόματα αυτά!!! Πάντως την Στοκχόλμη την είχα για πιο κυρίλα. Οσο για την χώρα το κατάλαβα από την σημαία που φαίνεται στην φωτο που είναι κίτρινη:D

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν το πιστεύω!!!!!! Το βρήκα!!!!!! Ε! μα χρυσή μου δεν είναι ονόματα αυτά!!! Πάντως την Στοκχόλμη την είχα για πιο κυρίλα. Οσο για την χώρα το κατάλαβα από την σημαία που φαίνεται στην φωτο που είναι κίτρινη:D

Mπράβο αν και δε νομίζω ότι η σημαία είναι της Σουηδίας! Και δεν είναι κέντρο Στοκχόλμης γι αυτό δεν είναι κυρίλα:D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Διαλέχτε, ή θα βάλω αύριο το πρωί γιατί θέλω εξάσκηση ή θα συνεχίσει κάποιος άλλος, τι λέτε?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εγώ λέω ν αφήσουμε το παιχνίδι ν ανασάνει, εσένα να εξασκηθείς και ν αναμένουμε φωτο σου αύριο!

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Καλημέρα! DimKyr θα μπορέσεις να βάλεις ή να βάλω αυτή που σας χρωστούσα απο χτες;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
σε ένα λεπτό την ανεβάζω και σε ένα λεπτό υπολογίζω θα το βρείτε , αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία....:D

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Αααα, η γέφυρα του ποταμού Κβάι!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΔΟΥ Κορίνθου
Λάθος!!! Χρειάστηκε λιγότερο από 1 λεπτό:(:(:( Ρόζα Θα τα πούμε εμείς οι δύο:mad:

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Ξαναβάλε, ξαναβάλε!!! Εγώ θα απουσιάζω για λίγο...πάω να αγοράσω λαχεία και να παίξω κάνα Λότο....

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος