• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

SARAH

Member
Τελευταιος δρομος που τελειωσε θαρρω ειναι αυτος για Ιωαννινα-η Ιονιος εθνικη- αλλα για τη φωτο no idea my friend!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Μάλλον δεν έχει μπει ακόμα μια συγκεκριμένη κοινώτητα του forum σε αυτό το θέμα! γιατί αλλιώς θα πέφτανε βροχή οι απαντήσεις! (δεν νομίζω ότι η Λάρνακα πετάει για Ιωάννινα)

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Απαξίωσα? Πότε? Αν είσαι από Αθήνα και έστελνα φώτο της Ποσειδώνος θα ήταν tricky για κάποιον μη Αθηναίο να το ξέρει. Έτσι και εδώ. Η μήπως εννοείς για την πτήση? όχι ειλικρινά δεν ξέρω αν πετάει για Ιωάννινα. μπορεί και να το κάνει..

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Είσαι πολύ κοντά! το κόβω να χτυπάς double σήμερα!

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
το οποίο όμως ξεκινάει από τα Μάλια ως το Φόδελε και από Τυμπάκι έως Τέρτσα!! είμαστε Ηράκλειο όμως το βρήκες. λοιπόν, να το ξεδιαλύνω εντελώς??

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Λίγο πριν την προσγείωση στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, περίπου 2-3Km ανατολικά από το διάδρομο. Την έχω δει εκατοντάδες φορές αυτή την εικόνα...

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
Taver ακριβώς, χτύπησες κέντρο. ΒΟΑΚ από Ηράκλειο - Άγιο στο ύψος των ΚΤΕΟ και της παραλίας Τομπρούκ

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος