Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Ήσουν στο Μαυρίκιο το ΣΚ;; Ποια είσαι; Ο Τράβελερ;
Ε ναι μωρέ, είπα να πεταχτώ μέχρι τον Μαυρίκιο έτσι λίγο για να χαλαρώσω...Ήσουν στο Μαυρίκιο το ΣΚ;; Ποια είσαι; Ο Τράβελερ;
Είμαι ερωτευμένη με τον κύριο φαράγγη της φωτογραφίαςΠαντως ο δικος μας στην Εδεσσα δεν ειναι. Να πω βορεια Ευβοια, φαραγγι Δρυμωνα? Α, και με ποιον εισαι ερωτευμενη?
Και ναι λοιπόν! Είναι το φαράγγι "Πάντα Βρέχει" στην Ευρυτανία! Καταπληκτικό!!! Για να το διασχίσεις και να φτάσεις στους καταρράκτες που φαίνονται στη φωτο σε κάποια σημεία περπατάς, σε άλλα το νερό σου φτάνει μέχρι τη μέση και σε κάποιο άλλο σημείο κολυμπάς... συγκεκριμένα ξαπλώνεις ανάσκελα και αφήνεσαι να σε παρασύρει το ρεύμα του ποταμού! Δεν είναι αυτοί λόγοι να το ερωτευθώ axine???Μηπως ειναι το [FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1]φαράγγι Πάντα Βρέχει στην Ευρυτανια? Και δεν θα τη γλιτωσεις ετσι ευκολα με την απαντηση με ποιον εισαι ερωτευμενη.
Φυσικα ειναι λογοι για να ερωτευθεις, οχι ομως το φαραγγι, αλλα αυτον που σας παρασυρει μαζι το ρεμα.... Αχ, μονο εγω εχω μεινει ρομαντικη σε αυτο το φορουμ. Αντε, παμε για κατι ρομαντικο...Δεν είναι αυτοί λόγοι να το ερωτευθώ axine???
Η φωτογραφία μοιάζει με Ζυρίχη, αλλά τώρα για το κατά πόσον είναι ρομαντική η πρωτεύουσα του τραπεζικού συστήματος...Φυσικα ειναι λογοι για να ερωτευθεις, οχι ομως το φαραγγι, αλλα αυτον που σας παρασυρει μαζι το ρεμα.... Αχ, μονο εγω εχω μεινει ρομαντικη σε αυτο το φορουμ. Αντε, παμε για κατι ρομαντικο...
Salzburg ?Μοιαζει με Ζυριχη, αλλα δεν ειναι... Ρομαντικο μερος, για σκεφτειτε λιγο...