• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Μηπως Κουβα, η αγαπημενη?

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Ειναι κανενα γνωστο νησι τυπου Jamaica, Costa Rica, Santa Lucia η να ψαξω στα μικρα κι αζητητα?

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
είναι άγνωστο το νησάκι.. αλλά μπορείς να ξεκινήσεις βρίσκοντας το σύμπλεγμα που είναι γνωστό.. :)

τπτ απο αυτά που είπες...

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
και ακόμη μια...

θα δωσω και μία τελική βοήθεια ότι το νησάκι έχει "ελληνικό όνομα"... :D

Attachments

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
ε τοτε εισαι σιγουρη οτι ειναι Καραιβικη? Εχω κοιταξει ολα τα νησια στη βικιπαιδεια. Δεν υπαρχουν αλλα συμπλεγματα εκτος απο τις Αντιλλες, ουτε αλλο νησι να θυμιζει ελληνικο ονομα, σε μενα τουλαχιστον. anyway, μαλλον δεν το εχω σημερα!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
ναι.. είναι βόρεια της κούβας βέβαια.. θεωρώ ότι κι εκεί καραϊβική είναι.. ξέρω γω??? :)

ioanna.gkan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ευρώπη αλλά που,,,
Ταξίδι-Όνειρο
Παταγωνια
Καραϊβική ονομάζεται η γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει την Καραϊβική Θάλασσα και ένα σύμπλεγμα τροπικών νησιών με 13 χώρες και 12 κτήσεις. Εκτείνεται από το Μεξικό έως τη Βενεζουέλα. Το μεγαλύτερο έθνος είναι η Κούβα με πληθυσμό περίπου 11,2 εκατομμύρια κατοίκους (2002). Το κύριο παραγόμενο προϊόν είναι η ζάχαρη. Την Καραϊβική ανακάλυψε ο Χριστόφορος Κολόμβος.

Η Καραϊβική Θάλασσα είναι τροπικό σώμα νερού, όμορο του Ατλαντικού Ωκεανού και νοτιοανατολικά του Κόλπου του Μεξικού. Καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της Καραϊβικής Τεκτονικής Πλάκας και περικλείεται στο νότο από την Βενεζουέλα, την Κολομβία και τον Παναμά, δυτικά από την Κόστα Ρίκα, τη , την Ονδούρα, την Γουατεμάλα, το Μπελίζ και την χερσόνησο Γιουκατάν στο Μεξικό, στο βορρά από τα νησιά των Μεγάλων Αντιλλών της Κούβας, της Ισπανιόλα και της Τζαμάικα και το Πουέρτο Ρίκο, και ανατολικά από τις Μικρές Αντίλλες.

Ειναι κατι απο αυτα?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος