• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Tί είναι τα Pueblos Blancos; Ενταξει εγω το βρηκα Olvera στο Cadiz της ανδαλουσιας. Αλλα καπου το ειδα και ετσι... οποτε βαλε αν δεν εχει προβλημα το Bahari :xmas_smile:
Το Cadiz είναι πιο κάτω, ίσως είναι η διοικητική πρωτεύουσα της επαρχίας, δεν ξέρω. Τα "λευκά χωριά" (απ' το χρώμα των σπιτιών τους) τα γύρισα τον Μάρτη του 2005. Όσο για το ποιός θα βάλει, ας είναι η Bahari, είναι πιο συνεπής και μ' αρέσει να την πειράζω. Άσε που δε θέλω να σας ταλαιπωρώ. :xmas_wink:

Bahari

Member
Bahari πήγες για ύπνο; Κρεμόμαστε απ'τα χεράκια σου.... :)
Για ύπνο από τώρα;;; :xmas_mrgreen: Γιατί δε βάζεις βρε baba μια φωτο και με ταλαιπωρείς νυχτιάτικα;;; Είπα να κάνω καμία δουλειά, αλλά μπαααααα... Μη δείτε άνθρωπο να προκόψει :xmas_lol:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Για ύπνο από τώρα;;; :xmas_mrgreen: Γιατί δε βάζεις βρε baba μια φωτο και με ταλαιπωρείς νυχτιάτικα;;; Είπα να κάνω καμία δουλειά, αλλά μπαααααα... Μη δείτε άνθρωπο να προκόψει :xmas_lol:
Δε βάζω γιατί εγώ θα την πέσω σε λίγο και δε θέλω να βρυκολακιάσεις ψάχνοντας βραδυάτικα!

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ας βαλει ομως καποιος γιατι κονταυω να νυσταξω... :p
Ε, βάλε εσύ ξανά - μιας και το βρήκαμε αμέσως - και αύριο το πρωί θα έχεις μεγαλύτερο κοινό!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος