babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Στη νότια Χιλή μήπως?
Τι έγινε, ζορίστηκες κιόλας;Τι βίτσιο κι αυτό βρε παιδί μου, ντάλα καλοκαίρι, σαραντάρια να τηγανίζουν αυγά στις πέτρες κι εσύ με το λαπιτόπι (φαντάζομαι σε κάποια παχχχχειά σκιά - γιατί αλλιώς...) να βασανίζεις τους ταλαίπωρους εντός των τειχών βάζοντάς τους να ψάχνουν παγετώνες! Κάνε καμμιά βουτιά βρε κορίτσι μου κι άσε μας εμάς να βράσουμε στο ζουμί μας...
Φαίνεται ταξίδευα με τον επίτιμο και δεν το κατάλαβα: Με το που επέστρεψα, χάλασε το ψυγείο, μου την έπεσε η ασφάλεια του αυτοκινήτου, καπάκι κι ο καύσωνας, βήχας φυματικού εδώ και 4 βδομάδες, πολύ θέλει να λαλήσει ο άνθρωπος?Τι έγινε, ζορίστηκες κιόλας;
Δεν ψάχνεσαι μήπως ο επίτιμος είναι εκεί που επέστρεψες και όχι εκεί που ταξίδευες;Φαίνεται ταξίδευα με τον επίτιμο και δεν το κατάλαβα: Με το που επέστρεψα, χάλασε το ψυγείο...
Λες (γκούχ - γκούχ) να μού'χαν κάνει βουντού από πριν φύγω ακόμη? Και να πεις ότι δε φερόμουν καλά στους σκλάβους? Μέχρι και ένσημα τους κολλούσα...Δεν ψάχνεσαι μήπως ο επίτιμος είναι εκεί που επέστρεψες και όχι εκεί που ταξίδευες;
Μήπως ο Σεμπάστιαν ξέρει κάτι παραπάνω;Λες (γκούχ - γκούχ) να μού'χαν κάνει βουντού από πριν φύγω ακόμη? Και να πεις ότι δε φερόμουν καλά στους σκλάβους? Μέχρι και ένσημα τους κολλούσα...
Μήπως ο Σεμπάστιαν ξέρει κάτι παραπάνω;