• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ψυχοβγάλτης είσαι βρε παλιοσαδιστή!! Εστω! Θα πω και Συρία και μην αρχίζεις να γελάς:bleh:. Μήπως είναι Βαλκάνια?

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μόλις φόρεσα το ολόσωμο λάτεξ και πήρα το μαστίγιο
Όχι δεν είναι Συρία

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:haha::haha::haha: Και μετά λένε ότι φταίει ο φονιάς. Για Βαλκάνια δεν απάντησες. Ας πάω κατά εκεί. Λοιπόν είναι Σερβία? Σιγά βρε με το μαστίγιο, θα βγάλεις κανένα μάτι:haha::bleh:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Τσαφ....πάρε μια μαστιγιά αθλία αγεωγράφητη
Τσουφ....κι άλλη μια, γιατί δεν ειναι Σερβία

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:cry::cry::cry::cry: Δολοφόνε, άξεστε, Βαλκάνιε. Χτυπάς έτσι μια κορασίδα ε? Τώρα θα δείς. Είναι Ταυλάνδη ή Αυστραλία:bleh::haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
:cry::cry::cry::cry: Δολοφόνε, άξεστε, Βαλκάνιε. Χτυπάς έτσι μια κορασίδα ε? Τώρα θα δείς. Είναι Ταυλάνδη ή Αυστραλία:bleh::haha:
:haha::haha::haha::haha: σηκώτι φτιάχνω μαζί σου :haha::haha::haha::haha:
Όχι δεν σε λυπάμαι άξεστη κορασίδα. Να μια , να κι άλλη μια (τσαφ...τσουφ για ακουστικά εφέ) που τοποθετείς ένα αρχαίο περήφανο πολιτισμό στις άκρες της υδρογείου... Βαλκάνια είμαστε

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μπα! Τώρα θυμηθήκες να το ΄μολογήσεις? Τόσην ώρα που είχα πάρει σβάρνα όλους τους αρχαίους πολιτισμούς δεν μπορούσες? Αλλά επειδή λυπάμαι ακόμα και τους σαδιστές σαν εσένα (πφ..) πάρε ένα Fyrom αντί για Ιαπωνία που είχα σκοπό να σου πω (κρετίνε:bleh::haha:)

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Μπα! Τώρα θυμηθήκες να το ΄μολογήσεις? Τόσην ώρα που είχα πάρει σβάρνα όλους τους αρχαίους πολιτισμούς δεν μπορούσες? Αλλά επειδή λυπάμαι ακόμα και τους σαδιστές σαν εσένα (πφ..) πάρε ένα Fyrom αντί για Ιαπωνία που είχα σκοπό να σου πω (κρετίνε:bleh::haha:)
Γλυκειά μου Dim (ανεπαίσχυντο γλυψιμο) γύρε το δαρμένο ματωμένο κορμί σου να το λούσω σαν καλός σαμαρείτης με ιαματικά βότανα απ'τις Ινδίες να γιατρέψω τις πληγές σου.
Ναι είναι ΦΥΡΟΜ :clap::clap::clap:. Η αρχαία Ηράκλεια.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δόξα τον Μεγαλοδύναμο, γιατί είχα αρχίσει σιγά-σιγά να πιστεύω ότι στα Βαλκάνια φτιάχναν παγόδες , στην Ιαπωνία ναούς του Απολλωνα και στην Ταιτή ουρανοξύστες:D. Αφου και εφόσον τα βότανα είναι ινδικά, σε συγχωρώ! Α! και κάτι άλλο, απο την πολύ μανία σου, σε προσπάθεια πολλαπλού μαστιγώματος μου, σου σκίστηκε η λάτεξ φόρμα:bleh::haha::haha::haha::haha: (μην πεις ότι δεν σου το είπα):haha::haha::haha:

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Α πα πα. Άντε για βάλε φωτό να αρχίσω την επιδιόρθωση εγώ

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Αστη... δεν φτιάχνεται ουτε απο τον καλύτερο Ινδό ράφτη:bleh::haha:. Πέταμα θέλει!! Ας βάλει κάποιος άλλος φωτο, γιατί εγώ θα την κάνω τώρα για να πιω ολίγον νέκταρ των θεών, κοινώς μπυρόνι. Είναι που με σύγχησες, διαφορετικά δεν πίνω ποτέ:innocent::innocent::innocent:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος