• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Έχω φάει τα μουστάκια μου από χθες 🦊
Το έβαλα για πολύ δύσκολο....ούτε εγώ το ήξερα , όταν προετοίμαζα το ταξίδι! Το είδαμε όταν φτάσαμε εκεί και κάναμε βόλτα στο χωριό. Στο google maps δεν το έχει σαν κάτι συγκεκριμένο....είναι δίπλα απο μία παιδική χαρά :bash:
Η περιοχή ήταν γνωστή για την φαλαινοθηρία της τον 19ο αιώνα και έχει φτιαχτεί προς ανάμνηση αυτου του γεγονότος....είναι κόκκαλα φαλαινών αυτά.....δίπλα απο αυτό υπάρχει μία επεξήγηση που λέει τα στοιχεία των φαλαινοθηρικών εταιρειών της περιοχής και τα "κατορθώματα" τους...................

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
viber_image_2020-04-12_12-31-56.jpg

Θέλω χώρα και περιοχή ή χωριό ακόμα καλύτερα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Το έβαλα για πολύ δύσκολο....ούτε εγώ το ήξερα , όταν προετοίμαζα το ταξίδι! Το είδαμε όταν φτάσαμε εκεί και κάναμε βόλτα στο χωριό. Στο google maps δεν το έχει σαν κάτι συγκεκριμένο....είναι δίπλα απο μία παιδική χαρά :bash:
Η περιοχή ήταν γνωστή για την φαλαινοθηρία της τον 19ο αιώνα και έχει φτιαχτεί προς ανάμνηση αυτου του γεγονότος....είναι κόκκαλα φαλαινών αυτά.....δίπλα απο αυτό υπάρχει μία επεξήγηση που λέει τα στοιχεία των φαλαινοθηρικών εταιρειών της περιοχής και τα "κατορθώματα" τους...................
Το καταλάβαμε ότι δεν το έχει το google! Ξημερώματα και πάλευα με όλους τους συνδυασμούς από bones whale και iceland! :russian_roulette:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh