• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο (v2)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Όσον αφορά στη φωτογραφία, τώρα που την ξαναβλέπω έχει δίκιο η @Sassenach77 ότι είναι κάπως ασαφής.
Έχουν υπάρξει και χειρότερα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχουμε ρίξει άπειρο γέλιο :)
Και το πιο ωραίο απ' όλα, έχουμε βρεί και τα μέρη που απεικονίζουν, εννοείται με βοήθεια αυτουνού που βάζει τη φώτο, αλλά και του ίντερνετ (ψάξιμο σε χάρτες κτλ) και βιβλίων μερικές φορές!

gelf

Member
Έχουν υπάρξει και χειρότερα σε αυτό το παιχνίδι, αλλά εξαιτίας αυτού του γεγονότος έχουμε ρίξει άπειρο γέλιο :)
Και το πιο ωραίο απ' όλα, έχουμε βρεί και τα μέρη που απεικονίζουν, εννοείται με βοήθεια αυτουνού που βάζει τη φώτο, αλλά και του ίντερνετ (ψάξιμο σε χάρτες κτλ) και βιβλίων μερικές φορές!
Ευχαριστώ.

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Έβλεπα μια πολύ δυνατή ταινία.
Η απάντηση είναι Αμερική.
Για να το κάνω πιο εύκολο, η φωτογραφία είναι από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου μου.

μας πιασανε ...τα τσιπουρα φταινε..
Δικός μου είσαι. Πάω να πιω κάτι κι εγώ. Μου δημιούργησες την κατάλληλη διάθεση (όχι ότι θέλω ιδιαίτερη βοήθεια, για να είμαι ειλικρινής).

Και μια σημείωση:
O @tripakias είναι πολύ μελετηρός τύπος. Εύγε!!!

Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος